Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 http://www.theverge.com/2012/8/30/3279437/zte-intel-medfield-grand-x-in-europe-availability Android'in kaç programı x86 için derlenmiş ki? Kimin alır bunu? İçinde Inter Atom olan akıllı telefon ama fikir pek akıllı gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 hindistanda satısta olan bir intel atom telefon vardı bildğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Her ne kadar gereksiz görünse de bir devir açılmış oldu böylece. Hemen tü kaka yapmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Android programlarının x86 için derlenmiş olması gerekmezki, zaten Android in ve Dalvik in mantığına aykırı. Sadece Dalvik x86 ya göre derlenmesi yeterli Java daki mantık burada da geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 abi ben daha zte nin iyi bir urununu gormedim dslam cihazindan routerina softswichinden wimax cihazina kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar