jjackal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bu paylaşım programlarında adls nin hizi düşüyo 2kb falan yok mu yükseltmenin bi yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 yoo gayet düzgün. doğru program ve doğru insandan çekmen lazım.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jjackal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 nası yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jjackal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bu olayı bi açsan ben bu adsl de yeniyim bilmiom da nası olcek bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 valla uyumam gerekmese uzun uzun anlatırdım ama şimdilik kısa kesicem. ben dc++ ve torrent(bittornado) kullanıyorum. sen sanırım sadece kazaa veya emule kullanıyorsun.bunların hepsinde bağlantısı iyi olan birinden çekersen daha hızlı çekersin.ayrıntılı bilgi için forumun arama kısmından "dc++,emule,kazaa,torrent" şeklinde aratıp konuları okuyabilirsin. yeterli bilgiyi sağlar sanırım bu konular.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm [Bu mesaj Holyman tarafından 05 Kasım 2004 01:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Bence sorunu p2p programları değil firewall, kullandıgın adsl modemin markası ne ve firewallu varmı?[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 download yaparken upload da verince download hızı düşmeye başlar 4 kb dan yukarı upload verirsen 256 adsl de downlaod hızın düşer[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jjackal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 modem cnet in bi modemi bilmiyorum firewall warmı yokmu nası anlarım bunu peki ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar