jjackal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bu paylaşım programlarında adls nin hizi düşüyo 2kb falan yok mu yükseltmenin bi yolu
Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 yoo gayet düzgün. doğru program ve doğru insandan çekmen lazım.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
jjackal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bu olayı bi açsan ben bu adsl de yeniyim bilmiom da nası olcek bu iş
Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 valla uyumam gerekmese uzun uzun anlatırdım ama şimdilik kısa kesicem. ben dc++ ve torrent(bittornado) kullanıyorum. sen sanırım sadece kazaa veya emule kullanıyorsun.bunların hepsinde bağlantısı iyi olan birinden çekersen daha hızlı çekersin.ayrıntılı bilgi için forumun arama kısmından "dc++,emule,kazaa,torrent" şeklinde aratıp konuları okuyabilirsin. yeterli bilgiyi sağlar sanırım bu konular.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm [Bu mesaj Holyman tarafından 05 Kasım 2004 01:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Admin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Bence sorunu p2p programları değil firewall, kullandıgın adsl modemin markası ne ve firewallu varmı?[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Admin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 download yaparken upload da verince download hızı düşmeye başlar 4 kb dan yukarı upload verirsen 256 adsl de downlaod hızın düşer[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
jjackal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 modem cnet in bi modemi bilmiyorum firewall warmı yokmu nası anlarım bunu peki ???
Öne çıkan mesajlar