RaiDaN Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 the client could not attack to game server. it must have been taken down. please wait a few minutes and try again ----------------------------------------------------------- Hangi clientle servere girmeyi denediysem bu hatayı veriyo normal client client 2003 400c baska clientlerlede denedim ama ustteki hatayı veriyo bilenler yardımcı olursa sevinirim tşkler ..[signature][hline]www.sanalsuclular.com www.yasakalan.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 neresinde verdi ne yapmaya calisdinda verdi ? onu aciklarsan iyi olur.[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! Disanq Uo Shard Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Servere girmeye calısıorum tmm server gozukuyo tıkladığımda connect yeri varya connect verifying dicene o hatayı veriyo durum bu servera giremiyorum[signature][hline]www.sanalsuclular.com www.yasakalan.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 server kapalı olabilir bir kaç dakika bekleyip tekrar deneyin diyor eğer evden açıyorsan login.cfg ye gir ip yi 127.0.0.1,2593 yap gene dene[signature][hline][b]Msn : [email protected] Alexi_Septimus, 29 Ekim 2004 16:03 tarihinde demiş ki : Hepsi bir kere kullanılacak ? 3x4 = 12 5x6 = 30 30-12 = 28[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 client yanlis olabilir ! client editlenmis yane dsp'leri degismis ise veya sphereserv.exe bundan dolayi olabilir![signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! Disanq Uo Shard Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ip yazmamış olabilirsin yada yanlış![signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Yok server var goruyom ve herkes giriyo sadece ben giremiyom sadece bende oluyo ama evde kendi serverim degil baska server olan bi server ya sanırım ipden cunku sey gibi yazdım atıyom zebula.gen.tr,2593 gibi sanırım ondan oldu tşkler yinede...[signature][hline]www.sanalsuclular.com www.yasakalan.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Revenant- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Login.Cfg de baska ip ler varsa sil kendininki kalsin sadece birde client 3.0.0 la girmeyi dene sanirim girersin[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Bu seferde client 300 bulamadımca 300c ile denedim ve ipyi normal olarak yazdım bu sefer client gocuyo ??[signature][hline]www.sanalsuclular.com www.yasakalan.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Revenant- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 karekter dogumundami cokuyor ?[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar