arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 mobil bağlantıya DNS'i rootlamadan yapmanın bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 SwiftKey klavye kullanıyorum, sorunum mesaj yazarken yada nette dolaşırken kalemi devreye alsam bile kalemle yazma seçeneği klavyede olmadigindan eski yöntemle giriş yapıyorum. Acaba kısaca iki klavye arasında geçiş yolu varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Kaçtiklaırmayın, batarya şarj standı ve orjinal batarya 49 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 miyaw33 said: SwiftKey klavye kullanıyorum, sorunum mesaj yazarken yada nette dolaşırken kalemi devreye alsam bile kalemle yazma seçeneği klavyede olmadigindan eski yöntemle giriş yapıyorum. Acaba kısaca iki klavye arasında geçiş yolu varmi klavye açıldığı zaman notificationda klavye sembolünden istediğin kalvye arasında geçiş yapaibilrsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 şöyle bi sorun var babs. konuşma sırasında hoparlör açtığımda "bazen" karşı taraf beni duymakta zorlanıyor veya duyamıyor. bu aletin mikrofonu nerede? sesi nereden alıyor? acaba eşek kadar UAG case ile kullandığım için mi başıma geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 bendede uag var öle bişey başıma gelmedi hiç, hep aynı kişide mi oluyor bu sorun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 farklı farklı kişilerle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Uag deyse sorun sat bana kurtul. Bazı romlarda oluyor o sorun. Rom degis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 yahu sizde de kendi kendine sessiz moddan çıktığı oluyor mu ? sessize alıyorum bir bakıyorum bir süre sonra ses açık moda geçmiş ek: acaba bir ayar mı var bunun için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 miyaw33 said: Uag deyse sorun sat bana kurtul. Bazı romlarda oluyor o sorun. Rom degis rom kullanmıyorum default şeyde işte neydi adı touchwiz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 arcane said: şöyle bi sorun var babs. konuşma sırasında hoparlör açtığımda "bazen" karşı taraf beni duymakta zorlanıyor veya duyamıyor. bu aletin mikrofonu nerede? sesi nereden alıyor? acaba eşek kadar UAG case ile kullandığım için mi başıma geliyor? yok arcane UAG kapatmıyor herhangi bir deliği. mikrofon, mini usb portun yanndaki ufak iğne başı gibi olan delik. yani UAG'ın etki etmesine pek imkan yok ses düzeyine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 uk said: yahu sizde de kendi kendine sessiz moddan çıktığı oluyor mu ? sessize alıyorum bir bakıyorum bir süre sonra ses açık moda geçmiş ek: acaba bir ayar mı var bunun için ? #dirennote2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 bende de otomatik kilitlenmede saçmalıyor android. 2dk sonra otomatik kilitlensin diye ayarladım aleti. bazen acıyorum aleti bakıyorum kilitlenmemiş bekliyor kuzu gibi. sinir bozucu. onun dısında sorunum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Beyler arkadaşın note 2 telefonda konuşurken mikrofon ses almıyor. Arada çok kısık ve ses kesik kesik geliyor. Bunu yaşayan oldu mu? Ya da çözümünü bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 aldım yarım ekmeğimi aranıza katıldım ilk defa akıllı telefon kullanıyorum ne yapacam ne edecem neyi güncellicem nasıl yapacam onu anlatın bana bilgiye açım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Sıkıntım var Note 2yi laptopta gördüremiyorum. Windows xp service pack 3 yüklü media player 11 yüklü diretc x istenilen yüklü, ancak bir türlü kieste telefonu gördüremiyorum. Hata üstüne hata ne yapmam gerekiyor bu problemle karşılaşan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 normal storage olarak görebiliyor mu bilgisayar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 kies ile uğraşılmaz. air droid yükle telefona kafan rahatlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 yok görmüyor sadece sarj ediyor air droid de neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 ben desktopta kieslemeye çalıştığımda görmemişti. neyse ki airdroid var. airdroid bedava bir app, her işi yapıyor. harika birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Sene 2013 hala duzgun bir sync aplikasyonu yapamadi samsung ya. Neden bu kadar zor ulan neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 arcane said: ben desktopta kieslemeye çalıştığımda görmemişti. neyse ki airdroid var. airdroid bedava bir app, her işi yapıyor. harika birşey. övgülere kanıp bakacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 ARCANE KUTUNU BOŞALT airdroid sistemine yükledim dosyaları buradan tele nasıl atacam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 NolaxThensbane said: yok görmüyor sadece sarj ediyor air droid de neymiş Abi storage olarakda görmüosan zaten kiesten öte bişiler var developer moda girip usb debug işaretle biri stersen birde mtp driverları yükleyemior belki onlara bi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 dediğini zaten yapmıştım ona rağmen sonuç alamadıydım ayrıca evet sıkın mtpde diğer bağlantıyı görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar