Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy Note 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SwiftKey klavye kullanıyorum, sorunum mesaj yazarken yada nette dolaşırken kalemi devreye alsam bile kalemle yazma seçeneği klavyede olmadigindan eski yöntemle giriş yapıyorum. Acaba kısaca iki klavye arasında geçiş yolu varmi
Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

SwiftKey klavye kullanıyorum, sorunum mesaj yazarken yada nette dolaşırken kalemi devreye alsam bile kalemle yazma seçeneği klavyede olmadigindan eski yöntemle giriş yapıyorum. Acaba kısaca iki klavye arasında geçiş yolu varmi

klavye açıldığı zaman notificationda klavye sembolünden istediğin kalvye arasında geçiş yapaibilrsin
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
şöyle bi sorun var babs. konuşma sırasında hoparlör açtığımda "bazen" karşı taraf beni duymakta zorlanıyor veya duyamıyor. bu aletin mikrofonu nerede? sesi nereden alıyor? acaba eşek kadar UAG case ile kullandığım için mi başıma geliyor?
Mesaj tarihi:
yahu sizde de kendi kendine sessiz moddan çıktığı oluyor mu ?

sessize alıyorum bir bakıyorum bir süre sonra ses açık moda geçmiş

ek: acaba bir ayar mı var bunun için ?
Mesaj tarihi:
arcane said:

şöyle bi sorun var babs. konuşma sırasında hoparlör açtığımda "bazen" karşı taraf beni duymakta zorlanıyor veya duyamıyor. bu aletin mikrofonu nerede? sesi nereden alıyor? acaba eşek kadar UAG case ile kullandığım için mi başıma geliyor?

yok arcane UAG kapatmıyor herhangi bir deliği.

mikrofon, mini usb portun yanndaki ufak iğne başı gibi olan delik. yani UAG'ın etki etmesine pek imkan yok ses düzeyine.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
uk said:

yahu sizde de kendi kendine sessiz moddan çıktığı oluyor mu ?

sessize alıyorum bir bakıyorum bir süre sonra ses açık moda geçmiş

ek: acaba bir ayar mı var bunun için ?

#dirennote2
Mesaj tarihi:
bende de otomatik kilitlenmede saçmalıyor android. 2dk sonra otomatik kilitlensin diye ayarladım aleti. bazen acıyorum aleti bakıyorum kilitlenmemiş bekliyor kuzu gibi. sinir bozucu.

onun dısında sorunum yok.
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Sıkıntım var

Note 2yi laptopta gördüremiyorum. Windows xp service pack 3 yüklü media player 11 yüklü diretc x istenilen yüklü, ancak bir türlü kieste telefonu gördüremiyorum. Hata üstüne hata ne yapmam gerekiyor bu problemle karşılaşan var mı?
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

yok görmüyor sadece sarj ediyor

air droid de neymiş

Abi storage olarakda görmüosan zaten kiesten öte bişiler var developer moda girip usb debug işaretle biri stersen birde mtp driverları yükleyemior belki onlara bi bak
  • Yeni Oluştur...