kuddusi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 GamerMarket güvencesiyle WoW Mists of Pandaria'da ön siparişte! Buradan İster kutulu ister CDKey olarak ön sipariş verebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ben kutulu olarak bir adet konu kilidi almak istiyorum kaç para acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Hayret her oyunu fahiş fiyata satıyodu gamer-market ne olduda bunun fiyatı makul? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 dijital tek yol gıbı kutu takıntım yok alırım gece 1de pasalar gıbıde oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 www.g2play.net diye bir site var uzun süredir prepaid veya oyunları buradan alıyorum. Hem indirim puanı veriyor o da güzel oluyor. Bu siteden pre order ettim. Bekliyoruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 dnr daha ucuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 dnr'da ne kadar kutulu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 80.99tl 25'inde teslim diyor.. cata yı dıgıtal almıstım ama hem bunu hem de catayı kutulu alıcam. kolleksiyon hesabı. cata da 29.99tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 aldım valla. kargo ucreti yok, 4 taksit de yaptım. oh mis. birkac gun gec gelse de olur, cok dert degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Peki dijital de delux edition için ne diyorsunuz ? Starcraft II portraits nerde gözüküyor ? Oyundaki portremiz bundan mı oluyor satın alınca ? ( gerçi çalışmıyor şu an diyorlar ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Şahsi fikrim, gerek yok Digital Deluxe'a, 15€'ya değmez gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 dijital alan varmı kac gb fılan bısıler ındırdınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Deluxe bonusları çok çok kötü geldi bana ya. Ben aldım ama daha indirmedim galiba, background downloaderı takip etmedim gerçi çok, bakarım eve gidince bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 sadece mopu indirsek yetermi yoksa diğer explerdemi lazım? inş çekmeyiz 50gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 sen mop'un downloader'ını indir, o gerekli olan herseyi ceker. ama tabi cata'dan mop'a update yapanla, sıfırdan mop'a update yapan adamın aynı buyuklukte dl yapmasını beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 tamam anladım saol:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 sene 2012 hala kutulu oyun almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 koleksiyon icin aldım ben. vanilla'dan itibaren hep kutulu. mop'u dijital alacaktım ama aynı fiyata taksitli kutulu gorunce kutulu aldım. seneyle ne ilgisi var bunun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Tüm mob 22-23 gb civarında olacak. Ama elinizde CD varsa bile kuruluma ordan başlamayın. Çünkü eski CD'lerdeki her data yalan şuan. Hepsini kurarsınız oyun en son eski dosyalara ayar çekip silme işine girişiyor (bendeki 4 saat falan sürdü), o sırada kurduğunuz herşeyi silecek nerdeyse. O sebeple girin battle.net'e ordan temiz bir kurulum yapın geçin. Bu kurulumu bugün yaparsanız 19 gb tutacak. Ama CD'lerden kuracam derseniz 30 gb'dan fazla veri kuruyor oyun( üstüne min 10 gb'da patch indiriyor), sonrada silcem diye kasıyorda kasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 toggie said: sen mop'un downloader'ını indir, o gerekli olan herseyi ceker. ama tabi cata'dan mop'a update yapanla, sıfırdan mop'a update yapan adamın aynı buyuklukte dl yapmasını beklemeyin. bi seyler indirdimde tam emin degilim oyun version 5.0.5 su anda baska bir sey indiricekmiyim ben pandayı digital aldım. İndiriceksem battle.netten nerden indiricem. accountta su sekilde gözüküyor. World of Warcraft®: Mists of Pandaria® (Collector’s Edition) Europe (EU) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Yeni oyuna on hazırlık gibi bir seydi o patch. Panda'yı oynamak icin yeterli olacagını sanmıyorum. Oyunu dijital alanlar icin DL basladı mı onu da bilmiyorum acıkcası. Ofisteyim blizz'in sitesi blocklu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 @hozceri Şimdilik başka birşey indirmeyeceksin. Şuan senin wow dosyasının büyüklüğü 19,1 gb olmalı. Panda çıkmasına birkaç gün kala kalanını yayınlarlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Şu an zaten bütün oyun inmiş durumda panda kısmı kilitli 25 inde açılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Demın dıjıtal ıle oyunu aldım ama soyle bır mail geldı Hello, melih! Thank you for making a purchase from Blizzard Entertainment. Your order should ship within the next 2-3 business days(weekends and holidays excluded; shipping of Battle.net Authenticators may take up to 3 weeks). You have purchased a digital upgrade for World of Warcraft. To download the most recent World of Warcraft game client, go to Battle.net account management. World of Warcraft: Mists of Pandaria has been added to this Battle.net account. What day/time is Mists of Pandaria launching in my region? Americas, Australia and Southeast Asia - 25 September at 00:01 PST Europe and Russia - 25 September at 00:01 CET The next time you log into World of Warcraft, your account will be flagged to begin downloading Mists of Pandaria game data when it becomes available -- so make sure to log into the game at least once before September 25! In addition, you must be playing World of Warcraft (or have the Launcher window open) to receive the game data. sımdı Your order should ship within the next 2-3 business days(weekends and holidays excluded; shipping of Battle.net Authenticators may take up to 3 weeks). ne alaka? kargoyamı verıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar