Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2019 Bence de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2019 Çok kör göze parmak bitti, umarım hive 2.0 olmaz izel plotu daha orjinal birşey yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Sezon baslangicini, ozellikle uzay sekansini begendim ben, arada 1-2 bolumde tempo dusmesine ragmen iyi gidiyor. Filmlere kesin bir referansta bulunmalari lazim, ama timeline a gore kadronun yarisinin su an olu olmasi lazim. Sezon basinda 5 years later diye girselerdi, konu baglanirdi bir sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 oha ne bağladılar haa valla trailerı izleyince biraz tırt bi sezon olacak galiba demiştim ama hayal kırıklığına uğratmıyor dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Welcome welcome Boooyle sureeeeer gideeer... Bir nevi Supernatural vakası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 7. sezon son abi, ne surmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Bilmiyordum ama sürebilir iste izleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 7. sezon son diyorlar, ama belli olmaz her sezonun sonunda yeni bir settinge yelken aciyorlar. Ben bu sezonun uzay baslangic bolumlerini epey begenmistim, bir sekilde mcu ya baglama imkani da veriyordu. Spoiler Ama gene monolith hikayesine dondu. Ulan baska malzeme yok sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Citir cerezlik bisi ariyorsaniz, 7. sezon basladi. Hatta bitmesine 5 bolum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2020 bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar