Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski web sitesi vs. yeni web sitesi.

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

hacı renklere bi el atılsın. 4 adet falan kırmızı rengi var ana sayafada.

gradient konusunda di haklı griden kırmızıya gradientler members.xoom.com sayfalarında kaldı.

alttaki o cetvelli falan olan imaj kısmında da perspektifli bişey değil de, daha gözü yormayan aa burda ne varmış inceleyeyim dedirtmiycek bişey lazım. 2d tercih edilmeli benim fikrim.

onun dışında diğer arkadaşların söylediklerini iletirsen toparlanır. kodlama kısmı için bişey diyemiycem bitmediği için.
Sosyal ağlarda paylaş

http://s8.postimage.org/jjghlukj9/111.jpg

Bu arada sizin eleştirileriniz benim düşündüğüm birkaç bir şeyi paintte üstün körü yaptım nasıl görünüyor bakmak için, bunları düzelteceğim.

- Kırmızı yerine mavi bant

-Logo küçülecek

-Üstteki tableri soldakiler ile aynı yapıcam, renk olarak göreyim diye gri yaptım orayı asldkajsd

-Alt tarafı kırpıp, yukarıya yaklaştırıcam.

-Teklif isteği ile bize ulaşını aynı boyuta getiricem.

edit: sağdan soldan kırpıp hepsini aynı boyuta getirdim bir de.

Aşağı yukarı böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

di said:

adamlara söylerek yaptırabileceğim şekilde net fikirlerin varsa 3-5 bir şey söyle de havamızı bulalım yahu.

Ya uyuzluk olsun diye demiyorum ama verebilecegim en iyi oneriyi zaten verdim esasen; hosuna giden bir template bul, adamlara ver, senin sitene uyarlasinlar o tasarimi.

Cunku; belli ki tasarimci degil bunu yapan, daha cok junior grafiker tadinda biri. Hani cok acemi cok basinda diyecegim ama 10 sene oncesinin tasarimlari/siteleri tadinda yapilan sey. Cok yasli olup zamani yakalayamamis olmasi bile muhtemel.

Tasarim adam edilirse geri kalani cok onemli degil. Nasilsa benim gozumle bakmayacak son kullanici.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

o teklif istegi ne oyle ya.

teklif isteği alttaki butona bakınca orantısız büyük duruyor.

bize ulaşındaki okun durduğu yuvarlak, yuvarlak değil fdsg, köşesini bir şey ısırmış sanırım.

bir de böyle kullandığınız ufak tefek signları daha kalite yapsanız baya fark eder tasarım da, heroturko.me gfxtra.com da çok güzel sign vector dosyaları var bir bakın derim, ya da benzerini yaptırırsın ordan indirmesen bile.

bir de ana sayfadaki font kullanımı hala çok tek düze geldi gözüme.

benim eyyorlamam budur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...