Illumemati Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 selam patiler, SQL öğrenmek ve uygulamak için kurduğum ms sql server management studio meğer 180 günlük evaluation versiyonuymuş. ne yapabilirim ne yapmalıyım. oracle database kurdum ama veri atarken bile çok kıllıklarla karşılaşıyorum ms sql server çok tatlıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Express Edition beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Installation Center'da upgrade'den express i seçip yapamadım silip yüklemem mi gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 sanırsam öyle yapman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 oracle 11g kurmaya uğraşmayaydın. XE işini görür. SQL Developer'la birçok şey yapabilirsin, veri atmak falan sıkıntı olmaz... Daha da önemlisi veri atmak derken zaten SQL çalışmak için sample data ile gelir tüm db'ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 adventure works u ayri kurman gerekmiyomu yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 öğrenciysen git dreamspark'a kaydol, express ile uğraşma. değilsen de ses et bi güzellik yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 reyou said: adventure works u ayri kurman gerekmiyomu yau bir de oracle a kurulumu zor derler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 öğrenci değilim iş yerinde boş kaldıkça bakınıyorum işte. key ile upgrade edebilinir midir nedir ne değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar