Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Word ile ilgili soyle bir sey mumkunmudur; Surekli yurt disinda yeni duyurulan projeleri turkceye cevirip, flyer sekline getirdigim icin sablon gibi birsey yapmak istiyorum. Yapmak istedigim basitce su, ben her yeni sayfaya gectigimde word alt alta isim, yonetmen, oyuncu, tur, firma gibi yazilari otomatik girecek ve ben yanlarina bilgileri dolduracam. su sekilde Isim: asdasd Yonetmen: asdas Oyuncu: asdas Firma: asdasd bold'a aldigim kisimlar otomatik olarak orda olsa, bende yanlarina direkt yazip diger sayfaya gecsem. nasil yapilabilir boyle bir sey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 /edit o değilmiş fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Insert > Footer işini görür sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 footerda belli bir yukseligin ustune cikamiyorum o yuzden olmadi, ayni sekilde header'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 LaTeX öğrenmek gerek böyle şeyler için. Benim de sürekli yazdığım aynı tiple yazılar için bir sürü LaTeX kalıbım var, yazıyı dolduruyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Ya da Corel WordPerfect X6 gibi formatlama olarak Microsoft Word'den daha üstün özelliklere sahip olan bir program kullanacaksın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 latex öğrenmeye kasacağınız zaman yerine autotext falan kullanın işte http://www.youtube.com/watch?v=FT3VrpGB1vw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Table copy paste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 yok daha karmaşık benim işimi göreceğim şey diyorsan http://www.youtube.com/watch?v=bdGtJb6Cqrg&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Boci said: Table copy paste? ben olsam böle yapardım. en efficient yol, en kolay olanı sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 table copy paste nedir bilmem ama auto text isimi gordu, cok sagol dasaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar