Law Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Note aklımı çeliyor gerçi ekranı büyük. Böyle kendi piizanı kendin yap gibi sipariş verebilsek keşke. Note 2 nin 5.5 inç ekranını koyarım aynı özellikleri ile amoled, yüksek çözünürlük. Cift çekirdek 1ghz işlemci (fazla bile) 1.5 gb ram olsun, kamera istemiyorum. 700-800 tl veririm :). Ekranı büyük diye almak istiyorum ama adam bir ton özelliğide dayıyor bana %80 ini zaten kullanmıyorum gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melihgnl3 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Arkadaslar cevre muhemdisligi kazandm. Telefon yerine laptop mu alaym. Yoksa galaxy note tarzi bsey mi alayim. Ileride cizim mizim yapmamz gerekir mi bilmiyorum. Siradan bi nokia alip guzel bi pc almam mi lazim olur ben note s2 falan olabilir kamera onemli benm icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 600 liralık telefon al iyisinden. 1000 liraya da orta halli notebook. İdare eder seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melihgnl3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 x perıa u almaya karar verdim turkcellin dısında nereden alabilirim kargo işi olmaz teknosada yok sanırım baska nerede olabilir kocaeli sınırlarında tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Wildfire S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar