Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gelen gocmenleri Gavur Izmir'e musallat etmek ?

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Nihat dinliyorum sabah sabah, az once Izmir'den baglanan bir adam Suriyeli gocmenlerden bahsetti de, konusma sirasinda "Neden Izmir ? Gocmenlere ve sinira biraz uzak degil mi?" seklinde bir muhabbet dondu. Gercekten gecerli bir sebebi varsa bilmiyorum, gormedim duymadim ama;

AKP'nin bir turlu alamadigi Gavur Izmir'i bir sonraki secimlerde alabilmesi icin sahane firsat degil mi bu ? Zaten hile hurda var secimlerde, her birini vatandastan sayiverirler (80 bin gocmen hatirliyorum en son haberlerden).

Ustune Izmi yasanacak nadir sehirlerimizden ve Hakkari olaylarini da biliyoruz takip edenlerimiz. Boyle pis bir kitleyi guzel bir yere sokup, kenar mahalleye donusturme cabasi neden ? Cok masum amaclar yatmasa gerek sanki altinda.

Nedir acep konu hakkindaki fikriniz zikriniz ?
Sosyal ağlarda paylaş

Alamazlar belki ama 80K ek oy da az degil.

Dahasi tek amac da o olmayacaktir bence. Fantastik olacak ama Gavur Izmir'i muslumanlastiricaz kafasi bile olabilir. Ustune ustluk gelenler memleketin insanindan daha cok insan yerine konuldular ama geldikleri gibi serserilik yapmaya basladilar. Haliyle bu kafada onbinlerce kisinin yaratacagi kaos bile yeter gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Doruk iyisin hossun da 2009'da AKP 650K oy almis, 2012'de 950K. Adamlar hizla kapatmislar farki, sonraki secmlerde gayet ters donebilir. Ustelik 80K oy ile gayet fark yaratirlar gibi gorunuyor son secim sonuclarina gore.
ya yapsınlar abi o kadar istiyolarsa

benim için değişen bir şey olmayacak

ha ne olur dünyada eşi benzeri görülmemiş şekilde yaptıkları ödenek kesintileri (hazineden izmir bbye gelen para 0, hazineye borcunu kapatan ya tek ya da bir kaç şehirden biri de izmir) falan olmaz, belediyenin kendi parasıyla metro inşaatına devam etmesine rezil bir yolla engel koymazlar metro tamamlanır, yollar yenilenir, şu an alakasız şehirlere verilip izmire verilmeyecek olan turizm teşviki falan gelir paralarını yeriz yani.

alsınlar banane, chp de ahım şahım değil şu anda, ideolojik olarak da ısrar etmenin bir manası yok, kendimizi adamların zenginliğinden soyutluyoruz sadece o kadar. isterse ingiliz işçi partisi kazansın seçimi umrumda değil.
Sosyal ağlarda paylaş

E madem umrumda degil, ne diye alamazlar cekip duruyorsun abi ? Umrunda olmayan sey icin mi inat ettin boyle ?

Neyse,

toggie said:

Abi Suriyeli gocmenler oy mu kullanacak onu anlamadım ben.

Secimlerde zaten hile hurda var, isterlerse onu bile yaparlar demeye getiriyorum. Cok sevdik, geri gondermek istemedik, bu 80K kisiye vatandaslik verdik bile diyebilirler bu kafayla. Sesini cikaranlar da bagirip bagirip susar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...