Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev bulamıyorum, baya bildiğin ev.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
6-6 gün içinde ev bulmam lazım ve bulamıyorum.

hayır Ankara'nın her yerine baktım gibi hissediyorum kendimi birde. 450 500 liraya ev bulmak bu kadar mı zor lan. Eryamandan tutmak istemiyorumda yani ne bileyim cebecide flmda yok adam gibi ev. Bir tane buldum cebecide 500 liraya oda ankaraya 15dk yürüme mesafesinde ki beşevlere gidip gelicem birde. Emekte bakayım dedim beğendim bir adet oda 650 didi.

napsam?
Mesaj tarihi:
/facepalm

abi şimdi yanına ev arkı arayan birinin yanınada gidince ne bileyim böyle bir yükümlülük olur sanki ev onunmuş gibi. Kendimi huzursuz hissederim sürekli diyorum.
Mesaj tarihi:
internettende baktım gezdimde, abi bodrum katı diyorsunda her yer dolu zaten, boş olmayanların hepside emlakçılarda. hayır biride çıkıp al bak bu yakın merkeze al 500 liraya demedi yani.
Mesaj tarihi:
şeytan diyor eryamandan tut bir yer ama oda 2 saat yol çekerim her gün gereksiz.

yurtlara bakayım dedim 7000den aşağı ağzını açan yok oda 10 ay için.

kykdan yurt vsde çıkmayacak çünkü ünivi bırakıp öss ilen tekrar başka bir üniye girdim. aa!
Mesaj tarihi:
napayım istanbulamı gelseydim yanına :P

izmir ankara eskişehir antalya tercih yaptımda çok saçma sapan oldu sıralamalar vs, mutluyum ama ben ^^

edik: izmir - istanbul
Mesaj tarihi:
senko said:

emek bahceli bodrum katlarina bak,evlerin kalitesi kotu ama.
700 - 800 veririm diyorsan cayyolundan bulayim sana 10 numara ev.

adam 450-500 demiş sen demişsin 700-800. 800 vercek olsa kendi de bulur ev zaten.
Mesaj tarihi:
antiban said:

senko said:

emek bahceli bodrum katlarina bak,evlerin kalitesi kotu ama.
700 - 800 veririm diyorsan cayyolundan bulayim sana 10 numara ev.

adam 450-500 demiş sen demişsin 700-800. 800 vercek olsa kendi de bulur ev zaten.

kendi de bulur
ama ben daha guzelini bulurum.
  • Yeni Oluştur...