Meov Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 6-6 gün içinde ev bulmam lazım ve bulamıyorum. hayır Ankara'nın her yerine baktım gibi hissediyorum kendimi birde. 450 500 liraya ev bulmak bu kadar mı zor lan. Eryamandan tutmak istemiyorumda yani ne bileyim cebecide flmda yok adam gibi ev. Bir tane buldum cebecide 500 liraya oda ankaraya 15dk yürüme mesafesinde ki beşevlere gidip gelicem birde. Emekte bakayım dedim beğendim bir adet oda 650 didi. napsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 yanına ev arkı arayan adam bul,forumda vardır mutlaka birinin arkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 ben dedim size maymundan değil kaplumbağadan evrilelim diye al bak noldu patsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 /facepalm abi şimdi yanına ev arkı arayan birinin yanınada gidince ne bileyim böyle bir yükümlülük olur sanki ev onunmuş gibi. Kendimi huzursuz hissederim sürekli diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 internetten baktinmi ilanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 emek bahceli bodrum katlarina bak,evlerin kalitesi kotu ama. 700 - 800 veririm diyorsan cayyolundan bulayim sana 10 numara ev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 internettende baktım gezdimde, abi bodrum katı diyorsunda her yer dolu zaten, boş olmayanların hepside emlakçılarda. hayır biride çıkıp al bak bu yakın merkeze al 500 liraya demedi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 şeytan diyor eryamandan tut bir yer ama oda 2 saat yol çekerim her gün gereksiz. yurtlara bakayım dedim 7000den aşağı ağzını açan yok oda 10 ay için. kykdan yurt vsde çıkmayacak çünkü ünivi bırakıp öss ilen tekrar başka bir üniye girdim. aa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 abi ankara da emlakci olmadan biraz zor bulursunmbu zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 neden tutturdunki ankara diye anlamadım o kadar gereksiz bi şehir yok 2. okulunuda gitmişsin gene oraya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 napayım istanbulamı gelseydim yanına :P izmir ankara eskişehir antalya tercih yaptımda çok saçma sapan oldu sıralamalar vs, mutluyum ama ben ^^ edik: izmir - istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Ev bulun bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 senko said: emek bahceli bodrum katlarina bak,evlerin kalitesi kotu ama. 700 - 800 veririm diyorsan cayyolundan bulayim sana 10 numara ev. adam 450-500 demiş sen demişsin 700-800. 800 vercek olsa kendi de bulur ev zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Ev arkadaşı adamın yanına girince neden adamın eviymiş gibi oluyo lan saçmalama. Ev arkadaşı, bölüşüyosunuz evi, kira falan veriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 bilmiyorum ki psikolojim bozuldu resmen ya. yarın görüşeyim 3-5 kişiyle bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 öğrenciysen kurtuluş'a bak.ankara'da olsam yardımcı olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 öğrenciyim kurtuluşa bakıyorumda ev değil ahır kiralamaya çalışıyorlar sanki. yarın çıkıcam tekrar vs bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 izmirde olsan çok rahat bulunurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 antiban said: senko said: emek bahceli bodrum katlarina bak,evlerin kalitesi kotu ama. 700 - 800 veririm diyorsan cayyolundan bulayim sana 10 numara ev. adam 450-500 demiş sen demişsin 700-800. 800 vercek olsa kendi de bulur ev zaten. kendi de bulur ama ben daha guzelini bulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 yok mu patiden ev arkadaşı arayan vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 found n hired. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 hadi hayırlı olsun karşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 hadi geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 teşekkür ederim yardım etmeye çalışan herkese ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 bi ay önce cebecideki evi 500 e verdik öğrencilere. geç kaldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar