bigboy99 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Arkadaşlar bugun generale 50kya 1 level kasan var mı yazdım [İngilizce yazdım tabi] Adam kabul eti Cagırdı 3-4 tur attık inanılmaz az exp geldi o yuzden yazdım adamda hemen cıktı. sonra seni report ettim scammerlıktan dedi. Ban Yeme Olasılım Nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 100% ban gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bigboy99 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Kandıma Lutfen Ya Moralim Cok Bozuk Zaten .s Fin said: 100% ban gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 bişi olmaz eğer bi nane yemediysen. en fazla 1 günlüğüne askıay alırlar investigation için acc'ınıki o kadar bile kaale alıcaklarını sanmıyorum böle bi ticket'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bigboy99 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 acc ne demek acıklar mısın ? Cuce said: bişi olmaz eğer bi nane yemediysen. en fazla 1 günlüğüne askıay alırlar investigation için acc'ınıki o kadar bile kaale alıcaklarını sanmıyorum böle bi ticket'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bigboy99 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 ederiz derken ? Zikko said: ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 yüksek yerlerde tanıdıklarım var bann yersen yardım ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bigboy99 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Kimler var ? :) Zikko said: yüksek yerlerde tanıdıklarım var bann yersen yardım ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 kullanıcı hesabın. eğer ciddiye alırlarsa, hesabını 1 günlüğüne dondururlar incelemek için. daha fazla bişey cıkmaz. tabi 3. party program kullanmadıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 hic bir sey olmaz. ne oyunun bir acigini kullaniyorsun ( trade window sacmaligi gibi ) ne de bir program falan. tamamen guvene dayali bir olay parayi pesin isteseymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 50k için çingenelik mi yaptın... Adamın vaktini çaldın kul hakkı yedin... Cayır cayır hesabını vereceksin öbür tarafta.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 act 4 te verirsin hesabını öbür tarafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 MelihMercan said: 50k için çingenelik mi yaptın... Adamın vaktini çaldın kul hakkı yedin... Cayır cayır hesabını vereceksin öbür tarafta.... uheuhuashduashduasdas euashduasusa :D:D Adam haklı.Kul hakkı kötü bişey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 ya hem adamın zamanını çal sonra goldunu verme sonra gel saçma bi başlıkla bişey olurmu de..yarın bunu tekrarlamayacağın ne malum..WoW da türk bulup abi 2k verirmisin diye başının etini yiyip sonra ödeyemem zati eylülde okulum açılacak(malum liseli bile değil) diyen tiplerdensin.umarım oyundan banlanırsın tez vakit de... birde böyle tiplere natalya falan düşmüyormu ifrit oluyorum! (td)ban him!(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 ben admin olsam sadece .S kullanımından bile forumdan banlarım ki en gıcık olduğum şeyi yapmışsın. şu an öfkeden deliye döndüm ama belli etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 99 nedir abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 HQYIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 dasaaa said: HQYIR yatsana olm bu topiklerde işin ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 abi yattım kalktım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar