tinu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 orjinal :) kutusundan çıkan kendi kartı olsun, saatin kalitesi olsun, zaten baktığın zaman anlıyorsun, türkiye için garanti kartının dışında birde bu resmini gönderdiğim kendi kartıda çıktı kutudan
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 şu büyüklükle tam hipster saati olmuş.
deeper Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 bu kadar iyi diyorsan artık ben de gözümü karartıp veriyorum megabyte'ın siparişini acayip hoşuma gitti :) umarım sıkıntı çıkmaz, saat göründüğü kadar güzeldir.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 tinu said: üstüne 1 tl koyarak çektim bir resim, bileği tam olarak kaplıyor saat, valla ben saat ve siteden memnun kaldım, siparişi akşam verdim, ertesi gün öğleden sonra elime ulaştı piyasadan 2 sene önce kalkan parayı nerden buldun aga adsf
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 bi foto da duvara asip cekebilir misin?
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 sorma ya bende resmi çektikten sonra farkettim :) duvara asıp çekeyim! olur, kol ve duvar dışında var mı başka bir yere takılı olarak saati görmek isteyen?
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 tinu said: sorma ya bende resmi çektikten sonra farkettim :) duvara asıp çekeyim! olur, kol ve duvar dışında var mı başka bir yere takılı olarak saati görmek isteyen? Deli Cevat'i bilir misin?
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 duvarda, kolda, bozuk parayla, zaten geriye takabilecek çok fazla bir yer kalmıyor, onuda isteyen olursa ağır küfür ederim :)
deeper Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Benim saat de geldi sonunda ! Biraz ağır, külçe gibi ama gayet hoş duruyor. Beklediğim gibi çıktı diyebilirim.
Öne çıkan mesajlar