tinu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 orjinal :) kutusundan çıkan kendi kartı olsun, saatin kalitesi olsun, zaten baktığın zaman anlıyorsun, türkiye için garanti kartının dışında birde bu resmini gönderdiğim kendi kartıda çıktı kutudan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 şu büyüklükle tam hipster saati olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 bu kadar iyi diyorsan artık ben de gözümü karartıp veriyorum megabyte'ın siparişini acayip hoşuma gitti :) umarım sıkıntı çıkmaz, saat göründüğü kadar güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 tinu said: üstüne 1 tl koyarak çektim bir resim, bileği tam olarak kaplıyor saat, valla ben saat ve siteden memnun kaldım, siparişi akşam verdim, ertesi gün öğleden sonra elime ulaştı piyasadan 2 sene önce kalkan parayı nerden buldun aga adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 bi foto da duvara asip cekebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 sorma ya bende resmi çektikten sonra farkettim :) duvara asıp çekeyim! olur, kol ve duvar dışında var mı başka bir yere takılı olarak saati görmek isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 tinu said: sorma ya bende resmi çektikten sonra farkettim :) duvara asıp çekeyim! olur, kol ve duvar dışında var mı başka bir yere takılı olarak saati görmek isteyen? Deli Cevat'i bilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 duvarda, kolda, bozuk parayla, zaten geriye takabilecek çok fazla bir yer kalmıyor, onuda isteyen olursa ağır küfür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Benim saat de geldi sonunda ! Biraz ağır, külçe gibi ama gayet hoş duruyor. Beklediğim gibi çıktı diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 one ya duvar saati gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar