Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Abi çok eğlenceli birşey verilmiş olabilir belki ama bilemedim. http://www.voscreen.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
secondside Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 bencede çok faydalı bir site. size birçok videolardan içerik sunuyor ve bu şekilde yabancı dilinizi geliştirmenizi sağlıyor. oyun mantığıyla kurgulanmış müthiş yararlı. kesinlikle tavsiye ederim. http://www.voscreen.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 puanları napiyoruz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saffetanilkaya Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Müthişmiş hakikaten. Daha önce görmedim böyle güzel bir site.Bir yandan ingilizce bir yandan güzel filmler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Müthiş bir olay facebook application'ı da çıkmış en iyi dil öğrenme siteleri arasına girmiş şimdiden. filmlerin isimlerini falan da veriyor artık deneyin ingilizce konusunda yardırıyor ancak henüz ispanyolca almanca videoları gelmemiş sadece ingilizce veya türkçe den çeviriyoruz ama çok yaratıcı bir uygulama da ben niye bubble yapamıyorum her seferinde sıfırlıyor combo olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 ikinci üçüncü bubble a geçemiyor muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 puana göre artıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catigax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 iyi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 almanca vs öğrenmek için fln nabıcaz peki? ben mi yetemedim, kendisi mi baya yetersiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 almanca öğrenilen bi dil olmadığı için böyle basit web servislerine konu olamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar