Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 genetik alanında türkiyedeki en iyi 10 üniversiteyi yazar mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 türkiyede genetik mühendisliği bölümü olan 10 üniversite var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 genetik müh yok moleküler biyo gen var ondada bilkent boğaziçi sabancı itü falandır bi işe yaramaz anca akademisyen olursun bunu öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 genetik vardı ama birşey olur mu sonunda şüpheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 tr'de 10 tane üni var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 riglous said: tr'de 10 tane üni var mı? Bunu sormaya gelmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Yeditepe Universitesinde var genetik mühendislik, bayağada iyi diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 kimse koymamış hayret asdsa Aytek üniversitesi genetik mühendisliği asdasdas http://img175.imageshack.us/img175/7913/10330115317972705614102.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 neden her şeyin sonuna mühendislik takısı ekleyerek fantezi yapıyorlar anlamıyorum. tıp mühendisliği filan çıkar yakında ilk 100 direk oraya gider. bunun dışında türkiyede bu bölümün mezunlarına iş yok. doktoradan sonra yurtdışında çalışırsın güzel de para alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Sabancı, Bilkent 1. tier Odtü 2. tier İtü, Boğaziçi 3. tier Boğaziçi genetiğin genel yapısı şöyle: iyi insan olan hocaları kötü hoca, iyi hoca olanları kötü insan. Bir iki istisna var ama tabi yetmiyor. Hevesli bir çok arkadaşımın hayatını baya zorlaştırdılar, beraber çalışmaları gereken bölümlerle kavgalı bazı hocalar falan. Saçma sapan bişeydi ben ayrılırken, genelde çoğu insan çap yapıyordu zaten başka bölümlerle. Benim okuduğum dönemde boğaziçi genetiği çok seviyorum diyen bir insana pek rastlayamazsın, son 3-4 senede değişti mi bilmem. Ama hocaların çoğu lise hocası kafasındaydı. Bir arkadaşın ilgilendiği alanda, başka bölümle Tübitak projesi yapmasına izin vermemişti bölüm başkanı heh (o bölümle kavgalı olduğu için). Böyle saçma bir yer işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Bu sene arkadaşım Boğaziçi'nden mezun olup Portekiz'e doktora ya kabul aldı. O memnundu ama spesifik işleyişini bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar