Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Durduk yere ÖYS çıkacak başımıza bir de Dershaneler ÖYS Sınavları falan yapmaya başladılar.. Bir de okulda işlediğim konulara kasamam ben Lanet olsun öyle sisteme [Bu mesaj Prawler tarafından 26 May 2003 17:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Lise 2 misin 3 mü? eğer ikiysen birde bizim durumuı düşün.Hiçbir ÖYS hazırlığı yapılamdı bize.1 sene boyunca ne kadar çalışabilirsek onunla giricez.Yani bu sene ya kazandık ya kazandık.(aslında ÖYS lise 1 lerden ahzırlığa başllancağı için en az 2 sene sonra yapılmalı bana göre ama)[hline]The silence is what kills me I need someone here to help me But you don't know how to listen And let me make my decisions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Kafam girsin... Hepsine.. Düzene,Magandalara,Amelelere.. Hepsine bir bir..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 aslında öys çok daha iyi.sizinde yararınıza... üni.ye girince ne demek istediğimi anlayacaksınız.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 ta birde öys de herkez kendi alanından bölüm seçiyor çok güzel bence MF ler her yeri işgal ediyordu[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 ÖYS daha sağlıklı seçim şansı tanıyordu ama tabi çok daha çalışma demek de aynı zamanda.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Lise 1 olsam bayilirim oys gelmesine, merakli degilim okula ayri ossye ayri calismaya, hele matematikte.. Ama lise 2 bitmis (2-3 hafta kaldi surda), ossde cikmayan butun okul konularini 4-5 alacak kadar calisip gecistirmisim, dershanenin bir senesi bosa gitmis, ne yapayim ki ben oyle oys'yi? Gelecekse de Mevcut lise 1'lere gecerli olacak sekilde gelmeli, seneye gireceklere degil.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Yök başkanı geçenlerde "yok ööle bişi yeter öys diye kafamı şişiriyosunuz kim çıkardı bu söylentileri" diye açıklama yapmıştı. Dersanelerin öys ye hazırlandığını ben de duydum, en azından fen bilimlerinden. ama balon olcak yani en azından seneye öys gelmiycek bence..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 walla ben de bi öys mağduruyum seneye ne pok yiicem bilmiorum da bi soru war aklımda..ben dil bölümündeyim zaten bu öys olmadan da iki sınawa giricektim..şimdi üç sınawa birden mi giricem?? :-o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 bu öys getirlicekse 1-2 yil önceden filan haber edilmesi lasim değilmi ben öle duymuştum sinav sistemi değişçekse bi kaç yil önceden açiklama yaparlardi.. yoksa yaptilarmi :D[hline]|öss ye çaliş| |öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Off harbi unutmuştum aklıma geldi gene... Lise 2 öğrencsis olarak GELMESİN!!! diyom. Nerde çalışcaz o kadar konu hele fizik çalışmadık bu sene. Öys olursa, hepimize cuk oturur. Bende lise 1 de olsam sevinirdim. Çünkü lisede gösterilen nerdeyse her konu üni de işe yarıyo biliyorum..[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Kimse yanlış anlamasın ama neden çalışmadınız? Biz her konuya çalışırdık diye hatırlıyorum. Birde bizden üyükler var onlar istedikleri üniversitelerin sınavına tek tek giriyorlarmış geçmişte. BKZ. Babalarımız[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: Baggio, 26 May 2003 18:36 tarihinde demiş ki: Lise 1 olsam bayilirim oys gelmesine, merakli degilim okula ayri ossye ayri calismaya, hele matematikte.. Ama lise 2 bitmis (2-3 hafta kaldi surda), ossde cikmayan butun okul konularini 4-5 alacak kadar calisip gecistirmisim, dershanenin bir senesi bosa gitmis, ne yapayim ki ben oyle oys'yi? Gelecekse de Mevcut lise 1'lere gecerli olacak sekilde gelmeli, seneye gireceklere degil.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 daha nasıl açıklanır ki benim durumum da :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: Absolut, 26 May 2003 19:46 tarihinde demiş ki: Kimse yanlış anlamasın ama neden çalışmadınız? Biz her konuya çalışırdık diye hatırlıyorum. Birde bizden üyükler var onlar istedikleri üniversitelerin sınavına tek tek giriyorlarmış geçmişte. BKZ. Babalarımız[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli iyi de öys dışındaki şu anki mevcut sistem de öys de çıkan tarzda sorular yoktu..böyle bişey ortada yokken kim bu tarz sorulara kasıp zaman harcar ki?? [hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey [Fatihin Fedaileri] on Midgard/Merlin [b]the blue mists of the night[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 pff direk sux yane[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Predator Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Aman uzak kalsın öys falan :([hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… daverc Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Beyler yaw ben suan T-M deyim lise 2 yim acaip baydim felan ingilizcemde iyi fln ailede bilenler war diorum lise 3 te yabanci dil bölümüne gecsem nasi olur yani ezilirmiyim dershaneye gitsem flnda? yoksa alisirmiyim ne dersiniz?[hline][b]Gal your admiration it a lick me from the start With some physical attraction gal you know to feel the spark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 dil bölümünden busene sınawa girecek kşi sayısı (sadece İstanbul) 715[hline]Wasn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: daverc, 26 May 2003 21:10 tarihinde demiş ki: Beyler yaw ben suan T-M deyim lise 2 yim acaip baydim felan ingilizcemde iyi fln ailede bilenler war diorum lise 3 te yabanci dil bölümüne gecsem nasi olur yani ezilirmiyim dershaneye gitsem flnda? yoksa alisirmiyim ne dersiniz?[hline][b]Gal your admiration it a lick me from the start With some physical attraction gal you know to feel the spark Walla ingilizce bölümüne geçeeksen bayağa bir işin var demektir.Onlarda hangi dersler var bilmem ama onların not yükseltme sıanvına girip geçmen lazım.TM lise 2 çok zordu bilirim(ahh analitik Geometri ahh.Yaktın bizi)Eğer sabredeileceksen Lise 3 2 ye göre daha kolaydır(bence)Uzay geometri ve benim gibi kafan pek basmıyorsa felsefe zor gelir sadece.(Normal geometride zor sayılır ama zaten ÖSS konuları ardır normal Geometride)Ayrıca bu sene TM ler oldukça şanslı sanırım Seneyede öyle olacak.Ben TM de ka derim(ingilizcem benimde iyidi ne güzel süper liseye gidicektik ama sonradn geçme ortalamalarını falan dyunca korktum.nromal lisede 2.50 süper lisede 3.00 bir geçemezsek batarız yani:D)[hline]The silence is what kills me I need someone here to help me But you don't know how to listen And let me make my decisions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 walla ÖYS Falan gelmesi acayip mantıksız Bende adam gibi çalışmadım zaten bi kere ÖYS Altyapısı yok Ona göre aksardık zaten FBM nin de sınavına falan girmeyeceğim zaten iyice saçmalamaya başladı[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Eşim ODTU eng ögretmenliğine 1. likle girmişti ben ucundan Metale girmiştim ama genede ben daha akıllıyım diye ikna etmeyi başarmıştım. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Seneye ÖYS Olmaz ama.. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 pff direk sux yane[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Aman uzak kalsın öys falan :([hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Beyler yaw ben suan T-M deyim lise 2 yim acaip baydim felan ingilizcemde iyi fln ailede bilenler war diorum lise 3 te yabanci dil bölümüne gecsem nasi olur yani ezilirmiyim dershaneye gitsem flnda? yoksa alisirmiyim ne dersiniz?[hline][b]Gal your admiration it a lick me from the start With some physical attraction gal you know to feel the spark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 dil bölümünden busene sınawa girecek kşi sayısı (sadece İstanbul) 715[hline]Wasn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: daverc, 26 May 2003 21:10 tarihinde demiş ki: Beyler yaw ben suan T-M deyim lise 2 yim acaip baydim felan ingilizcemde iyi fln ailede bilenler war diorum lise 3 te yabanci dil bölümüne gecsem nasi olur yani ezilirmiyim dershaneye gitsem flnda? yoksa alisirmiyim ne dersiniz?[hline][b]Gal your admiration it a lick me from the start With some physical attraction gal you know to feel the spark Walla ingilizce bölümüne geçeeksen bayağa bir işin var demektir.Onlarda hangi dersler var bilmem ama onların not yükseltme sıanvına girip geçmen lazım.TM lise 2 çok zordu bilirim(ahh analitik Geometri ahh.Yaktın bizi)Eğer sabredeileceksen Lise 3 2 ye göre daha kolaydır(bence)Uzay geometri ve benim gibi kafan pek basmıyorsa felsefe zor gelir sadece.(Normal geometride zor sayılır ama zaten ÖSS konuları ardır normal Geometride)Ayrıca bu sene TM ler oldukça şanslı sanırım Seneyede öyle olacak.Ben TM de ka derim(ingilizcem benimde iyidi ne güzel süper liseye gidicektik ama sonradn geçme ortalamalarını falan dyunca korktum.nromal lisede 2.50 süper lisede 3.00 bir geçemezsek batarız yani:D)[hline]The silence is what kills me I need someone here to help me But you don't know how to listen And let me make my decisions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 walla ÖYS Falan gelmesi acayip mantıksız Bende adam gibi çalışmadım zaten bi kere ÖYS Altyapısı yok Ona göre aksardık zaten FBM nin de sınavına falan girmeyeceğim zaten iyice saçmalamaya başladı[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Eşim ODTU eng ögretmenliğine 1. likle girmişti ben ucundan Metale girmiştim ama genede ben daha akıllıyım diye ikna etmeyi başarmıştım. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar