-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Oyunun betalarına girmeden, arkdaşların gazıyla aldım ve bugün biraz denedim, bana göre değil ondan dolayı EU accoun'tu satıyorum. ilgilenenler pm atabilir, fiyatta anlaşırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 double post.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 fiyat belirt alalım arkadaşım ona göre. sıfırı 108 lira sitesinde şuan. 50ye alayım. fiyat belirt fiyat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 digital delux demiş 140-150lira fln sitesinde bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Olsun kimse almamasından iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 lol 50ye satcagıma hic satmam dursun bi kosede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 diablo 3le takas düşünür müsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 bombilo said: lol 50ye satcagıma hic satmam dursun bi kosede. abi işte böylesini vurucan duvardan duvara. 50'ye satacağıma hiç satmam diyosun, fiyat belirtmiyorsun. adamı durduk yere rage'e sokarsınız lan. bekliyosun ki enayinin biri gelip "HEHE 200 TL VERİRİM BEN HEHE" dicek, sen de "hmm 200 fena değil peki" diceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 55e alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Xenocide said: bombilo said: lol 50ye satcagıma hic satmam dursun bi kosede. abi işte böylesini vurucan duvardan duvara. 50'ye satacağıma hiç satmam diyosun, fiyat belirtmiyorsun. adamı durduk yere rage'e sokarsınız lan. bekliyosun ki enayinin biri gelip "HEHE 200 TL VERİRİM BEN HEHE" dicek, sen de "hmm 200 fena değil peki" diceksin. yukarıda digital deluxe'ın fiyatı 150 denmis, bunu 50 almayı mı bekliyorsun? ayrıca adam gibi sormasını bilen atıyor pm, soruyor fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 edik satmaktan vazgeçtim.. 50tl filan gibi mezarcılar üşüştü topic'e, bunlara satacağıma atarım bi köşede durur oynarım bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 hayır niye adamı çift aşamalı uğraştırıyorsun, yaz şuraya fiyatını rahatlasın herkes. yok olmaz, belki kafandakinden yüksek söyler birisi de ona kakalarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 sana ne kardeşim işine geliyorsa atarsın pm, gelmiyorsa atmazsın. pff bide böyle parazitlerle uğraşıyoruz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar