Esrk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 FF makinada ki 24-70 bile dar gelmeye başladı zaten, haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 İki tane daha ekleyeyim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Bunun hakkında fikirlerinizi merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Yorucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Stock foto olarak başarılı gayet. Ne bu? Bina mı, bi aletin bi kenarı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 2. Dünya Savaşı müzesinin tavanı :). Neden yorucu peki? Işıklar çok mu göz alıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Selam, Güzel bir çatı, hoş. Daha büyük, daha da büyük halini isterim :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Bu da aynı binaya ait başka bir odadan. Üşenmediğim zaman büyük halini de koyarım :). Bunu da telefon ile sabah çektim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 O bina çok iyiymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 paramecium said: Selam, Güzel bir çatı, hoş. Daha büyük, daha da büyük halini isterim :) Saygılar. Burada ama biraz karanlık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Esrk said: Bu da aynı binaya ait başka bir odadan. Kompozisyon fikirlerin gayet güzel. Yalnız şunda kareyi biraz daha çapraz kullansaydın, ritim köşeden başlasaydı, daha hoş olabilirdi gibi geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 ne guzel insanlarsiniz siz..guzel kareler yakalamissiniz tesekkur ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Teşekkür ederim :) Bir de bir daha gittiğimde denerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Normalde insan sevmiyorum fotoğraflarda ama gidin de diyemedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 long exposure :P ya da bikaç kere çekip photoshopa söyle otomatik kaldırıyo hareketli nesneleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 şu üstteki ilk fotoğrafı çekmeyeni dövüyolar zaten ,hatta dslr alınca içinde geliyor galiba asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Uzun pozlama deniyorum ama yere koyup, ND filtrem var, henüz pek verim alamadım gerçi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Bugünden bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 siyah beyaz da denesene son fotoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 bu fotoğraf sanatından hiç anlamam ama son fotoğraf benim çok hoşuma gitti. ne kadar çok geometrik şekil var bir karede? helal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Eyvallah, bu konulara uğramıyorsun sanıyordum :). Siyah beyaz denedim, aynı hissi vermiyor, o turuncu renk çok hoş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 yerler az patlamış ama, oralar gözümü aldı benim. renklerle azcık oynayıp highlight ı da kısarsan ortaya farklı bir şey çıkarmış gibi geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 son kare güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 aynen cok guzel olmus bu son foto. bilerek mi elde ettin yoksa biraz da sans payi mi var bilmiyorum ama genel olarak bakildiginda cok basarili bir fotograf. kompozisyon sahane. isigin kullanimi da guzel. zamanlama da nefis. ayrica bu acidan fotografin goze hos gelecegini ve icerecegi anlami pekistirecegini gorebilmek fotografa bir tarz katiyor. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar