xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 cok eskiden 70-300 sigma almistim. gecen arkadasin evde cikti. converter vs kullanarak canon 550d makineme takabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Nikon lensleri cannona takabiliyorsun conventerla ,ucuz birşey lens ile makina arasına bir aparat ,çok verimli değil ama iş görüyor Canon lensleri nikona takamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 internette ne diye gecer o onemli benim icin ? antalya da oldugumdan cok zor bulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 adapter diye geçiyor olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 tesekkepur ederim bi bakayim ohalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 adepterlar var ama her adepter veya her lens auto-focus'u calıstırtmıyo mesela. onlara bi göz at alırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 auto focus u destekleyeni bulamadim. neyse artik koleksiyon gibi olcak artik lens evde. yalan oldu. :) tskler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 satsana lensi en basiti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 sigma nin 70-300mm modeli cok gitmeyen bi lens. deliler gibi bi ara millet abandi o lense ama olmadi. bi de ic caminda bi bozukluk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar