DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 BREZİLYALI diye yazılır, BİREZİLYALI diye okunur. Lütfen. Bence ? olsun. Herkes merak etsin ne olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 trathias said: oha en sevdiğim marauder summonlanmış :) özledim valla seni kesmenin tadını başkalarında bulamadım darko.. eyv. dostum yine kesersin op karakter alip gelme yine ama ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Haftaiçleri 1.5 saat online olsam, etti 7.5. Hafta sonları da 3 + 3 saat online olsam 6 + 7.5 = 13.5 1.5 saat de hafta içi bi gün afk bırakmam gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 bol küfür ve drama varsa benide yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 @darko yok yea en ezik classla oynayacam sırf senin için:)-D elementalist olacam muhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 The hardest thing when fighting against Necro, to get him as target... He has so many pets around... Do you know, that it's pretty hard to play as Elementalist. You need to master 20+ abilities. It's not a mage from WoW with just 2 buttons ))) Dedi bir arkadaşım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 etrafta baya ele olcak gibi necromu olsam napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Thief çok tırt geldi bana nedense. Ranger nasıl betada deneyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 birliktelik,yardımlaşma,kardeşlik gibi klasik güld cıvıklıkları olacakmı bu guildde,zaten Tyria'ya yeterince sevgi ve gökkuşağı yayacak güld dolmuştur şimdiden,ondan soruyorum bi ihtimal diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 yok, tamamen ibnelik ve yavsaklik uzerine kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 aynen sadece birbirimizin arkasından bıçaklarken yakınlaşıyoruz onun dışında tamamen çirkeflik üzerine kurulu bir ilişki var guildde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 ne zaman karar verceksiniz la hangi server olcagına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Birimize bişi olsunda onun yerine raide girelim diye dua ediyoruz sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 bakalım bu sefer nasıl dramalar cıkartıcam. Baya kaliteliyim haberi olmayanlara duyurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Hepiniz koca koca adamlarsınız.. Ne biçim tag öyle. Yakışıyor mu size.. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 amk diye gazete yaparlarken iyi ama... yapanda yiğit şardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Absolut said: Thief çok tırt geldi bana nedense. Ranger nasıl betada deneyen oldu mu? 20 lvl e kadar ranger oynadim kısaca anlatayim. solo takılmak icin harika bir karakter. PvE olsun PvP olsun çok iyi. dual axe / GS en iyi silah build i sanırım. uzaktan yıpratıyorsun yaklaşınca GS yi çekip bitiriyorsun. pvp de 3 kişiyi birden aldım.eee pet var GS var bir de aoe dmg yapan worm çıkartıyorsun 3v3 oluyor zaten :D bir tek mesmer illetini kesemedim 1v1 de o da GS kullaniyordu. ama leather armor sevmedigim icin karakter goruntusune oynayan cins player oldugum için ranger oynamicam :( norn warrior veya guardian olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 setlerin özellikleri aynı kalacak şekilde görünüşlerini beğendiniz başka setlerin şekline getirebiliyoruz sanırım. öyle bir muhabbet vardı birara, haberi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Adnan Moktarın Konukları demek,bişiy yok anda,dava açılmasına karşı loopholluda içinde gelen isimcik da işte cool güldler içine girilirse yakın gelecekde dergiler röpörtaj yapmak istemez orası sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Myshkin said: setlerin özellikleri aynı kalacak şekilde görünüşlerini beğendiniz başka setlerin şekline getirebiliyoruz sanırım. öyle bir muhabbet vardı birara, haberi olan var mı? transmutation stone var işte. ama klasik sadece aynı item tipleri arasında çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 aynı item tipi derken mesela light ise light, heavy ise heavy şeklinde mi, anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Sebze kafalı female elemental slyvari nin heavy armor norn male armorunu görsel olarak giymesi olmaz herhalde adama demezler mi dün tazeydin bugun konserve olmussun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 sen ranger oynamayacağım görüntüden dolayı warrior oynayacağım deyince ben ırklar arası farktan değil de classlar arası farktan dolayı öyle dedin sandım o yüzden şekil olayını söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 LOGOMUZ http://galeri.uludagsozluk.com/18/semih-cumhuriyeti_124206.png daha oncede dedigi gibi cizgiler birlik ve beraberligimizi, cemcuk dudakli abimiz hayata olan yaklasimimizi ve onun gorunmeyen kilim desenli kazagi ise popoye isimli sahisi temsil ediyor :m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar