screwy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 sıra beklemek var mı ki? overflow server diye biseyler okudum tam anlamadım ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Yer olmadığı zaten overflow a atılıyormuşsun normal oyununa devam ediyormuşsun fakat wvw gibi zımbırtılara katılamıyormuşsun. yamulmuyorsam öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Overflow servers are created when the zone or world you're attempting to join is full. They're basically just another zone instance that's made. When you try to join a world/zone that's full, you get a popup saying that you can either queue to go to the "main" zone or you can travel to the overflow server. You can earn XP and other rewards as normal on an overflow server, and it will consider you "in queue" for the "main" zone and once space opens up, it'll ask you if you want to join the main zone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 ilk haftalar herkes ilk zonelarda olacağı için, low pop dışındaki her serverda overflow sorunu olucak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 LuNiZ said: len olm AMK ne? ahahha sokim yaratma abilitinize :P musadenizle ehhehaha.. oynican mı la saen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 pek tabiki olm sorumu bu ;) gw1 den kac adam kaldi su koca patide :P ikincisi gelmis oynamazmiyiz, kitaplarimi bile okudum, calistim, hazirim eheh.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Eminim ki bu süreçte beraber çok eğlenceli ve verimli vakit geçireceğiz. Hepimize hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 arkadaşlar akşam 5 kişilik skypeımızda toplantı yapıyoruz guildimizin geleceği için önemli olan bu buluşmaya gelmenizi tabiki beklemiyoruz ne işiniz var ya zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Asgard said: Overflow servers are created when the zone or world you're attempting to join is full. They're basically just another zone instance that's made. When you try to join a world/zone that's full, you get a popup saying that you can either queue to go to the "main" zone or you can travel to the overflow server. You can earn XP and other rewards as normal on an overflow server, and it will consider you "in queue" for the "main" zone and once space opens up, it'll ask you if you want to join the main zone. oha mükemmel birşey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 gotu basi ayri oynayanlar gultu. yarisi dede zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Kadayıf olsun guild adımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Bunu niye buraya yazıyosun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 ne biliim nick değil mi o diablodaki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 abi o acc namele sifren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 senko said: ne biliim nick değil mi o diablodaki gibi Ayrı topiği var onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 asfhusa şifre fln değil de display name diyince paylaşılması sakınca olmayacak bişi zanettim. edikledik hemen zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 hem okumuyorsun hem de sazansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 sdfsdf neyse yanlış topiğe atmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Açık Mert Korkusuz guild [AMK] progress'te çözüm ortağınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Amk için Azure mythical knights gibi bisey güzel olabilir , ha seviye yüksek oldu derseniz Anatolian deyip yerle bir edilebilir =) Oynuyorum yarın sabah katılırım hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 ne oldugu zaten belli, niye bisey uydurmaya kastiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 oha en sevdiğim marauder summonlanmış :) özledim valla seni kesmenin tadını başkalarında bulamadım darko.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Ahanda buldum gültün adını. VAY AK [AMK] yapmıyorsak, cCc Turkish Varriors cCc [AMK] yapalım. TÜRKÜN GÜCÜNÜ DÜNYA DUYSUN İNLESİN BİREZİLYALI KIZLAR BİZ GELİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 axedice sevişelimmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar