dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Wvwvw rakamlari herhalde
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 ogleden sonra bi wvwvw yapim dedim, piken miken vardi.. yazik oldu valla.. ;)
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Gandara serverini niye secmediniz? kungen de oradaymis
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 LuNiZ said: ogleden sonra bi wvwvw yapim dedim, piken miken vardi.. yazik oldu valla.. ;) level atlıyoruz biz wvw şu an anlamsız olduğu için ;)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 2 hafta sürekli resetlenecek her gün serverların oturması için
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Luniz sen hangi serverdasın :)
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 yazık oldu falan dediğine göre seafarer's rest'tedir :)
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 oy anam bilekim rozumda buralardaymis.. evet sr dayim. valla son derece birlikte oynamak istemekteydim bende sizinle, bazi yeniden gencten arkadaslar oldugunu tahmin ettigim zumre maraza cikarmis ;) prensiplerinden odun vermemek adina falan. o sebeple bende SR a gectim. takiliyorum oyle simdilik. nedir ne degildir gormek icin. www nin resetlenmesine gelince, aldigin xp ler ve alis hizin resetlenmiyor, o sebeple gereksiz olmuyor kardes. ha zevk meselesi tabi o ayri..
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 LuNiZ said: bazi yeniden gencten arkadaslar oldugunu tahmin ettigim zumre maraza cikarmis ;) prensiplerinden odun vermemek adina falan. ne olmus? kesin drama var
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 kalpimi kirtilar ahaha ne bilim weynklemis birileri iste dreag biliyo sanirim detayi ben bilmiyorum. bende takilin dedim ne diyim ;) ayrica www candir, tekrarliyorum, gereksiz demeyin, pikene de mum diktiler hih ahahahahah
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 weynklemek diye bir tabir vardi, yil 95 falan internet alemlerinde.. bir sure bulunup sonra yok oldu gitti, oyle icimden geldi tekrar edeyim dedim. @spark: guild ismini begenmemisler derken baskanim? daha iyisi olmamiydi dedim ben begenmemek diye bir durum yok, guild chatte ana baci dumduz gideriz kafamiza gore hatun gelmesin diye yorum yapan insanlar var. neyse ya.. onemli degil sonucta.. yarisindan fazlasini tanimiyorum ben sizin guildin.. 2-3 eski adam var tanidigim, onlarlada gultsuzde iletisimdeyiz zati. sorun yok yani.
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 peki.. abi bide soyle bisey var, sonucta nedenini bilemiyorum da konu drama ya donmesin, konu ben de degilim.. iki takilayim dedim, piken e yazik oldu diye. uzamasin gereksiz yere. evet piken e yazik oldu cidden de, bu server in kotu oldugu degil, o saatlerde o isi ciddiye alan ve/veya yeterli miktarda kalabalik oyuncu kitlesi hazirda bulunan bir server olmadigini gosterir. yarin bi gun isi ciddiye alanlar artar falan, o zaman isler degisir.. bunu da buralari okuyup da on yargi olusmasin insanlarda diye belirtmekte fayda goruyorum. olmustur umarim, gereksiz savunma yapmayin yani ;)
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 daha tam baslamadigindandir o, gunluk reset hedesi falan filan, bi de oyun daha release olmadi tabi, zamanla oturur.
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 LuNiZ said: guild chatte ana baci dumduz gideriz kafamiza gore hatun gelmesin diye yorum yapan insanlar var. aha yok oyle bir sey. hatuna sırnasmak icin guild chatte hatun var kibar konusun diyen biri olursa basarim kufuru dedi birisi o kadar. ama genel olarak hatuna karsi gult chatimiz. erkek erkege daha keyifli oluyor kıllı mıllı bıyıklı sakallı hımfs...
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 tamam o zaman hepsi sercan in sucu ;)
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 server permanent home olunca ne oluyo?
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 LuNiZ said: pikene de mum diktiler hih ahahahahah Oha resmen küfretmiş. cCc Vay Ak cCc Piken'e laf yok, ona uzanan eller kırılır. Yarın öbürgün Seafarers Restte kaçacak yer bulamazsınız sonra. Ayağını denk al luniz bir gece ansızın 82 SR
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 olm hangi akla hizmet sparkin sectigi servera girdiniz.
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 pikeni biz ozellikle sectik ozellikle yetersiz bir serverda basladikki serverin kahramani olup wvwvw de tagimizi gorunce serverdaki gavur VAY AK GELIYOR, ALLEAAAH diye sevinsin, dusmanlarimiz urkerek kacsin diye VAY AK dosta guven dusmana korku gavur tyria turklerin eline gecti diye agliycak!
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 transfer gerekirse parasini senden alirim.
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Sen geliyo musun olm
Öne çıkan mesajlar