Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild Tanıtım: Vay Ak Server: Desolation

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oy anam bilekim rozumda buralardaymis..

evet sr dayim.

valla son derece birlikte oynamak istemekteydim bende sizinle,
bazi yeniden gencten arkadaslar oldugunu tahmin ettigim zumre maraza cikarmis ;) prensiplerinden odun vermemek adina falan.

o sebeple bende SR a gectim. takiliyorum oyle simdilik.
nedir ne degildir gormek icin.

www nin resetlenmesine gelince, aldigin xp ler ve alis hizin resetlenmiyor, o sebeple gereksiz olmuyor kardes.

ha zevk meselesi tabi o ayri..
Mesaj tarihi:
kalpimi kirtilar ahaha

ne bilim weynklemis birileri iste dreag biliyo sanirim detayi ben bilmiyorum.

bende takilin dedim ne diyim ;)

ayrica www candir, tekrarliyorum, gereksiz demeyin, pikene de mum diktiler hih ahahahahah
Mesaj tarihi:
weynklemek diye bir tabir vardi, yil 95 falan internet alemlerinde.. bir sure bulunup sonra yok oldu gitti, oyle icimden geldi tekrar edeyim dedim.

@spark: guild ismini begenmemisler derken baskanim? daha iyisi olmamiydi dedim ben begenmemek diye bir durum yok, guild chatte ana baci dumduz gideriz kafamiza gore hatun gelmesin diye yorum yapan insanlar var.

neyse ya.. onemli degil sonucta.. yarisindan fazlasini tanimiyorum ben sizin guildin.. 2-3 eski adam var tanidigim, onlarlada gultsuzde iletisimdeyiz zati. sorun yok yani.
Mesaj tarihi:
peki..

abi bide soyle bisey var, sonucta nedenini bilemiyorum da konu drama ya donmesin, konu ben de degilim..
iki takilayim dedim, piken e yazik oldu diye. uzamasin gereksiz yere.

evet piken e yazik oldu cidden de, bu server in kotu oldugu degil, o saatlerde o isi ciddiye alan ve/veya yeterli miktarda kalabalik oyuncu kitlesi hazirda bulunan bir server olmadigini gosterir.

yarin bi gun isi ciddiye alanlar artar falan, o zaman isler degisir..

bunu da buralari okuyup da on yargi olusmasin insanlarda diye belirtmekte fayda goruyorum.

olmustur umarim, gereksiz savunma yapmayin yani ;)
Mesaj tarihi:
LuNiZ said:

guild chatte ana baci dumduz gideriz kafamiza gore hatun gelmesin diye yorum yapan insanlar var.

aha yok oyle bir sey. hatuna sırnasmak icin guild chatte hatun var kibar konusun diyen biri olursa basarim kufuru dedi birisi o kadar. ama genel olarak hatuna karsi gult chatimiz. erkek erkege daha keyifli oluyor kıllı mıllı bıyıklı sakallı hımfs...
Mesaj tarihi:
LuNiZ said:

pikene de mum diktiler hih ahahahahah

Oha resmen küfretmiş. cCc Vay Ak cCc Piken'e laf yok, ona uzanan eller kırılır. Yarın öbürgün Seafarers Restte kaçacak yer bulamazsınız sonra. Ayağını denk al luniz bir gece ansızın 82 SR
Mesaj tarihi:
pikeni biz ozellikle sectik

ozellikle yetersiz bir serverda basladikki serverin kahramani olup wvwvw de tagimizi gorunce serverdaki gavur VAY AK GELIYOR, ALLEAAAH diye sevinsin, dusmanlarimiz urkerek kacsin diye

VAY AK
dosta guven dusmana korku

gavur tyria turklerin eline gecti diye agliycak!
  • Yeni Oluştur...