vitae Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 dwarf-paladin kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Tauren Hunter ya da Druid.Ben barışçıl biriyim bana dokunmayana küçük şirin hayvanlarımdan veririm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 aşırı kararsızım ya.. çok büyük ihtimalle ilk 2 karakterim human female rogue dwarf male warrior olcaklar, ama hangisi ana karakterim olur bilemiyorum. edit: yeni okudum tek karakter varmış server başına. karakterim illa da gezgin gibi bir şey olmasını istediğimden dwarf warrior pek uymuyor. sanırım human warrior olcak. evet evet son kararım: human warrior [Bu mesaj Mirage tarafından 29 Temmuz 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 juniorx in tauran shaman videosunu dün izledim, dungeon a falan giriyolar uzun bi yolculuktan sonra Boss la biten bi olay ağzımın suyu akmadı diğil :), sonuç olarak Tauren shamanda fena durmuyo :). 2 veya daha fazla karakter seçebiliyosun en azından milletin oynadığı betada var avrupa betasında ne yaparlar bilmem. ayrıca bi ton mod dan falan bahsediyodu bu junior kardiş. spellleri koymak için ekstra bar falan yapmış, fontlar için falanda başka bi mod kullanmış. yani ekistradan bizim betacılarda kasıyo bişiler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 nerden indirdin o videoyu merak ettim şimdi, link falan?[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 burdan bi arkadaş vermişti bi zamanlar linki ahanda burda :) (http://worldofwarcraft.4players.de:1038/juniorx3videos.php) benim üstte bahsettigim video ==> Wailing Caverns Dungeon (85 min|287 MB) dir. ama diğerlerinide izlemediysen indir iyi onnarda baya. video larla idare ediyoruz işte, stormcraftta falan oynamakta zevk vermiyo artık habure server a reset atıp duruyolar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Human Rogue yada warrior düşünüyordum ama oyunda horde biraz sayıca az duruma düşerse şu an paticikte olduğu gibi muhtemelen orc shaman yada warrior açarım. Hadi burdaki duruma göre yazıyorum. Raoth-Horde-Orc-Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: Mirage, 29 Temmuz 2004 13:44 tarihinde demiş ki: ... edit: yeni okudum tek karakter varmış server başına. karakterim illa da gezgin gibi bir şey olmasını istediğimden dwarf warrior pek uymuyor. sanırım human warrior olcak. evet evet son kararım: human warrior [Bu mesaj Mirage tarafından 29 Temmuz 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Nerde okudun 1 karakter olduğunu? Ben halen 8 diye biliyorum..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 [signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Olamaz! İsimler büyük Küçüklü yazılabiliyor=( Büyüklü küçüklü nickler görürüz artık=([signature][hline] Aşk ve pilav böceği 555, 13 Temmuz 2004 12.30 tarihinde demişki: Ben birşey düşünmüyorum, zaten istesemde düşünemiyorum. 555, 1 Temmuz 2004 00.01 tarihinde demişki: Ben tavuğun en çok pirzolasını severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 hakkaten rezalet. McsPeyn korkma bu forumda okudum ciddiye aldım. yok öyle bir şey sanırım. eğer yoksa şayet: human rogue ve dwarf warrior yaratcam. ana karakter hangisi olur bilemiyorum ama. hangisinden oyunun başında daha zevk alırsam o.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" [Bu mesaj Mirage tarafından 29 Temmuz 2004 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 beyler sanırım sadece bir karakter yaratılabiliyor..[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 8 karakter yaratılabiliyor. Ben heralde Enaxa Wise olarak Night Elf Hunter veya Mage olucam daha karar vermedim, hele bi cıksında 8 karakter zaten gönlumüze göre acarız.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- www.aedongames.com ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 herkesi bi naytelf sevdası alıp götürmüş...[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quasi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Nightelf - Hunter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: zlorwf, 29 Temmuz 2004 21:32 tarihinde demiş ki: Olamaz! İsimler büyük Küçüklü yazılabiliyor=( Büyüklü küçüklü nickler görürüz artık=( Her ne kadar forum nickim McsPeyn olsa da bence rol yapılması gereken bir oyunda engellenmesi gereken bir olay. Siz sUpAhAcKa yazdığınızda otomatik Supahacka olarak değiştirip sizi g*t etmesi lazım aslında..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Cuce bok Cuce pusur Ne varsa cucesini yapicam[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 yuksek defanslı bır char muhtemelen human pala olacak ama aslen oyunun dınemıklerını kendım test tecrube ettıkten sonra karar verecem ama su an human paladin diyelim ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 dreagloth ilk Tauren sensin :tebrikz: Allience StRencher Human Rouge capul NightElf ? Kumadam Dwarf Warrior zlorwf Human Warrior SolidSnake Human Mage Sam Human Paladin Lvl_Sabo Gnome Mage tunca NightElf Rouge Raid3r NightElf Rouge/Hunter kawa Dwarf Paladin fortinbras Human Warrior Eternal Human Mage aquila NightElf Hunter Solonor Dwarf Warrior DiaBoLiC Human Warrior Infernal_Reborn NightElf Rouge screamer NightElf Druid malsahibi NightElf Rouge Dingaer Human Mage AMO Dwarf Warrior elesso Human Priest _ILuVaTaR_ Dwarf Mage Norak Human Warrior tom Dwarf Warrior Virus Dwarf Warrior OmeN Dwarf Paladin weroqsheth Human Paladin DoGMeaT Dwarf Warrior McFrenzy NightElf Druid Daggerfall NightElf Hunter SpiritCrusher Dwarf Paladin Twilight NightElf Hunter vitae Dwarf Paladin Mirage Human Warrior The_Delucian Human Paladin Horde arcane Orc Rouge Nebuch Orc Warrior axedice Orc Shaman Enginar Orc Hunter spawn77 Undead Warlock DalamarUnl Orc Shaman Silthanas Orc Shaman Mosquito Orc Warrior WinterWolf Undead Mage ascraeus Undead Rouge McsPeyn Orc Warlock Sw0rdy Undead Warlock tsaniakas Undead Rouge Maedhros_Laorx Undead Mage dreagloth Tauren Hunter/Druid ermynorac Orc Warrior quasi Orc Shaman[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 benim yazm,s olmam lazimya tauren druid alla alla[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 hmm cücesin ya, gözden kaçmışsın ;)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ..... Ah beni can yerimden vurdun.... *nıt nıt nıt*[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: StRencher, 31 Temmuz 2004 01:36 tarihinde demiş ki: hmm cücesin ya, gözden kaçmışsın ;) :horace: şeklinde bakınca bile görmek zor oluyor..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Yok abi bence isimler karakter yaratırken oyun yöneticilerine yollansın onlar güzelse onaylasınlar :) şaka bi yana swg de Luke' Sky'walker diye adamlar var hasta ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar