bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ya şimdi doom3 iyi güzel ultra high'da 16x de bile takılmadan çalışıo bende. ama büyük bi sorunum var hehe.. oynuyorum mesela 10 saniye - 5 dakika gibi bi aralıkta oyundaki ekran karıncalanıo kitlenio, doom3 sorun çıkardı kapatacam diyo xp.. sesler falan dewam edio ama doom'da sorunsuz, sadece ekran yamulup karıncalanıo, kapanınca doom düzelio yani bi kitlenme yok comp'ta. deişik grafik ayarlarında.. hatta bütün özellikler kapalıyken bile denedim onla ilgili diilşmiş, ekran kartı 9800 safir radeon pro.. böle bi sorunla karşılaşan var mı onu sorayım dedim bi sürü doom topici var ama pek benzeşmio konu..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 oha o kartla ultra highda 16x aa ile oynamanin imkani yok bu kadar acik soyluyorum bende asus fx 5950 ultra 256 var 1024 ultra high 4x aa oynayabildim onun disinda 30 fps ye dusuyo buda bariz takilma yapiyo[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 onu tartışcamıza soruna bi çözüm bulsak :) walla daha ekranda pek bişi yok, yaratık vs. olmadığından olabilir ama çok da rahat oynayabiliyorum[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 driver uptade ve directx 9.0c yuklemeyi denedinmi?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Blaq bu kartla bunu nasil basardin, gercekten imkansiz, OC falan yaptiysan eger, ekran kartinin isinmasindan dogabilcek bi sorun, ama yani bu kartla bu bencede imkansiz, sen önce nasil basardigini anlat biz bi cözüm buluruz :D[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 şimdi açamazsın/açarsın olayına girmek adına değil de soruna neden olmuş olabilitesinden şu ultra high 16xAA yı açıklasan, daha bi kolay yardımcı olunur diye düşünüorum :D[signature][hline]my god sits in the back of the limousine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 düşük çözünürlük detay vs. herşeyi denedim. arcane sen de kaşınıyosun inatla :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ben de aynı kartı kullanıyorum ve bence de imkansız o dediğin ayarlarla takımadan filan oynamak. bir m2'lik odada sabit durursan belki.. :-p bende kitlenme olayı eski sürücülerle oluyordu. ati'ın doom3 için özel çıkardığı bir hotfix 4.9 beta catalyst sürücüsü vardı, onu yükledim sorun kalmadı. halen de onu kullanıyorum bir buçuk aydır filan, hiçbir oyunda sorun çıkarmadı.. nereden yüklerim dersen draven'ın doom3 performans yükseltme başlığında yazmıştım sanırım linki..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Şimdi yeni topic açmak istemedim ne güzel açmışlar Doom 3 sorunsalı..Şunu dicektim benim çok ii bir sistemim-Amd 3200,FX5200,1.5 GB ram- var...Oyunum orjinal...İnitalize sorunu var oyunda oyuna bile girmiyor...Nedir olay bi bilen varsa..[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar