Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 8 gb lık modelinden Cihaz değişim yapıldıktan sonra hiç kullanılmadı. Garantiye gitmişti yenisi geldi. yanında data kablosunu veriyorum. Kulaklığı maalesef yok. 250 lira istiyorum. görseli de aha da bunun aynısı: http://theworldsbestever.com/blog/wp-content/uploads/2010/09/ipod-nano-6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 yani cihaz sıfır dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Takas düşünür müsün? http://forum.paticik.com/read.php?27,6252139,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Bence düşün kulaklık ihtiyacın varsa. Ben de bisiklete binerken iphone umu kullanmaktan rahatsızım düşücem kırıcam diye korkuyorum nano iyi olur valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Sıfır ürün mü verildi? Birde servise niye giymişti ki? Garantisi ne zamana kadar devam ediyor? Bu sorularıma cevap alabilirsem ürünü aldım gitti kimseye söz verme. Sanalpazar ilanı açman ve bana öm atman yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 kulaklığı neden yok ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 DareJedi said: Sıfır ürün mü verildi? Birde servise niye giymişti ki? Garantisi ne zamana kadar devam ediyor? Bu sorularıma cevap alabilirsem ürünü aldım gitti kimseye söz verme. Sanalpazar ilanı açman ve bana öm atman yeterli. evet sıfır ürün verildi. garantisi şuan yok. Önceki nesillerden biri vardı aslında ama onlarda topluca bir arıza varmış Apple değişim programıyla değiştirdi işte. kulaklığı göndermediler sadece gövdeyi gönderdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Kutulu olduğunda niye kulaklık çıkmıyor ki? Neyse çokta tasa değil sen hiç denedin mi? Son olarak hangi ildesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Ne soru sordun arkadaş sanki araba alıyorsun ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Temiz alışveriş yaparım. Hayır sorma sebebim bu ürünün sıfırında kulaklık yok mu? Değişime özel üretim mal olur mu? Ayrıca buda daha ilk açıldığında bozuk çıkarsa ne olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Haklısın aslında, denenmiştir herhalde. Olmadı açar dener. Ben zaten burada seni oyalıyorum özelden offer yaptım. Sen daha uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Ürün satılsın arkadaşın işi görülsün sorun yok ben patide ürünler çabuk satılıyor desinler diye her ilanı topluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 kâra bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 1st gen nanolar toplatildi, onun yerine bunu gonderiyolar, gonderirken de sadece aletin kendisini gonderiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 DareJedi said: Kutulu olduğunda niye kulaklık çıkmıyor ki? Neyse çokta tasa değil sen hiç denedin mi? Son olarak hangi ildesin? Kutulu değil, değişimden geldiği için uyduruk bi paketle verdiler o kadar. O yüzden kulaklıksız geldi. Ürünü denedim beyler çalışıyor. Serviste alır almaz baktım hatta çalışıp çalışmadığına. izmir'deyim ben. sıkıntısı olan bir cihaz olsa zaten onu belirterek satarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 aybaşında alabilirim o zamana kadar satılmaz ise.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 1 arkadaş rezerve etti. alırsa ya da almazsa yazarım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Bir aksilik çıkmaz ise bilin bakalım kim aldı :D Kara paranın gözünü seveyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 ben de yerde bulmuştum zaten sdfgsdgf hayırlı olsun kardeşim :) ürün satıldı arkadaşlar. tişkür sçs ok by. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 aman herşeyi al dare... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Hiç alasım yoktu aslında ihtiyacım yok yani ama şu akıllı saatlere kafaya koymuştum onlarda çıkmak bilmedi dedim çıkana kadar beni idare etsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 abi sen bırak bunları xbask al. teknoloji harikası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Aslında onuda düşünmüyor değilim ama PC yeniliyorum bir seferde 700 kağıt çok gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar