Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tekirdağ - Silifke güzergah seçimi?


CaNNi

Öne çıkan mesajlar

Daha 2-3 hafta var gitmeme gerçi ama şimdiden sorayım dedim

Normalde istanbuldan otobandan ankara konya mut silifke diye gidiyorum. Bi antalya - alanya uğrıyım, oralarda 1-2 gün kalayım diyorum. Geze geze gitmek istiyorum yani. Sıkıldım aynı yoldan gitmekten :)

Güzergah olarak istanbul izmit eskişehir kütahya afyon ısparta antalya alanya silifke olarak düşünüyorum. Yolu çok uzatmadan uğrayabileceğim yer tavsiyesi alabilirim tabiki :) Normalde güzergahımda 1150 km falan tutuyor. Böyle gidersem 1250 1300 civarı olacak biraz uzatıcam ama gezmiş olurum :P

Sorum o taraflarda yollar nasıldır rahat mıdır? Antalya silifke arasını hele hiç bilmiyorum. Diğer taraflardan da eskişehire kadar gitmiştim o tarafları biliyorum. Ondan sonrası nasıldır?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yollar bozuk olmasın yeter aslında o bana. Viraj falan mut taraflarında da birsürü dağdan mağdan geçiyorum :) Manzara tercih meselesi tabiki, kız arkadaşımda gidicem.

Sanırım gezerek gitmek adına güzergah en iyi böyle olacak. Var mı tavsiyesi olan?

Birde fistan baktım mercedesin sitesine de güzergah değiştirme falan yok sanırım orda. Direkt tekirdağdan vapurla geçirttiriyor beni. Bi vapur yolculuğu daha çekemem. Silifkeden kıbrısa 8 saat vapur çekiyorum zaten :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oha yeni gördüm son mesajı :P

O yoldan çeşmeye kadar gitmiştik 4 arkadaş. Yollar yapılıyodu 5 sene önce. Artık mis gibidir:) Ama dediğim gibi rotayı çok uzatıcam öyle :)

Bu güzergaha yakın nerelere uğrıyım diyorum ben daha çok :) Şelalere falan bakarım düden müden. Cennet cehenneme de uğrayabilirim.

Dediğim güzergahta veya yakınlarında varmıdır uğranacak başka yerler :) 10 eylülde çıkıcam sanırım bu arada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...