NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 hazır üni falan okumusu yok mu bunların direkt eve para getirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 mulgear6 said: Cok zengin olursan beni evlat edinirsin. Cok hayirli evlat olurum yalan söylüor olm kaypağın önde gidenidir bu berk! (biirinin sadece adını bildiğin için samimi görünerek çamur atmak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 dasaaa said: bilek nası lan? Bilek yerinde duruyor abi, elimi bile sürmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 wastyrx said: Hea orası çok doğru. Bağışlamamıştır ama bu kesin Akciğerlerim sıfır da kalbi VSD olduğu halde çok yorduk be abi. Bağışlarım ama ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Rus alican iste ya. Hafif biraz daha az guzellerinden buldun mu tamamdir. Her is gelir ellerinden ustune para da kazanirlar. 40indan sonra da 2 tane 20lige bozdurursun tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 NolaxThensbane said: hazır üni falan okumusu yok mu bunların direkt eve para getirsin mulgear var. teee alamanyalar da okutuyorum. cep harçlığını ver şimdilik yeter. 2-3seneye takır takır para getirir hesap no. sunu vereyim mi? çok süper çocuktur bizim berk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Dasaaa da berke çamur atarak evlat edinilenin kendisi olmasını umuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 mulgear6 said: Havenless said: mulgear6 said: Niye? Anne-baba ayrı olunca belki anlarsın, bilmiyorum gerçi durumunu. En kötü ayrılırım diyorum anlaşılmaz bir şey varsa ortada, çözümü vs yoksa, olmuyorsa. Ama düşünüyorum da bir kere birlikte olduktan sonra ayrılamam lan ben. Bu arada ölmedim abi, olay mahalinde değildim zira. Çok daha önce ölmüştüm çünkü. Ayrilar zaten de abi dert be evlilik. Cocuk filan girerse isin icine iyice dert oluyo Çocuk olduğu halde ayrılmak insanlık dışı ya harbi, kendimi çocuğun yerine koyup empati yapayım diyorum ama öyle de double negative. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Dasaa sapitti bi camur atiyo bi övuyo. NE AYAKSİN BİLADER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 sevdiğim deriyi yerden yere vururum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Havenless said: wastyrx said: Hea orası çok doğru. Bağışlamamıştır ama bu kesin Akciğerlerim sıfır da kalbi VSD olduğu halde çok yorduk be abi. Bağışlarım ama ben. Onun yerine otur çalış adam ol ailene hayırlı birey ol sonra ecelin gelince bağışla daha çok bonus kazanıyor muşsun öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 dasaaa said: NolaxThensbane said: hazır üni falan okumusu yok mu bunların direkt eve para getirsin mulgear var. teee alamanyalar da okutuyorum. cep harçlığını ver şimdilik yeter. 2-3seneye takır takır para getirir hesap no. sunu vereyim mi? çok süper çocuktur bizim berk Valla 3-5 bisey atsaniz fena olmaz 2€ var hesabimda daha kirayi odemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 wastyrx said: Ben bi kız çocuğu istiyorum lan buraya söyleyim içimde kalmasın +1 "Kızımız olacaktı." İsyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 mulgear6 said: Rus alican iste ya. Hafif biraz daha az guzellerinden buldun mu tamamdir. Her is gelir ellerinden ustune para da kazanirlar. 40indan sonra da 2 tane 20lige bozdurursun tamam Kuru fasulye yapmadıktan sonra napıyım ben Rus'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 bende evladımdan isticektim baban hasta evladım verem oldum ilaç alcak param yok bide yarın benim yerime işe gidiver toplantı falan var başını salla yeter. (hangi baş sana bırakıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 sponsor olcaksan tamam dasaa sdfs şimdi görüyoruz işte.çevremizdeki insanların cogunu evlilik denen şeye kaybettik.utanmadan cocuk yapanları da var ailelerinin tahsis ettiği tapulu evlerini mis gibi döşeyip paşa paşa yaşayanlar da var.onlar güzel işte.böyle evlenirim bak ama 2 kişi calısıp.ev kirasıydı,düğün kredisiydi,taksitle ev döşemeydi,üstüne cocuktu hayatlarının gelecekteki 10-20 senesini üzücü geçircek gencecik pırlantalar var sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 fasulye biraz sulu oluyor ama ikaz edince düzelior o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Benim teyzem rus mesela cok guzel kurufasulye yapiyo ama. Genelleme yapmayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 eğleniyor muyuz gençler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 uykum var uyuyamıyorum yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Olay evlilik fobisinden, türk-rus kızı karşılaştırmasına gelmiş ya gene helal..=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 japon kültürü-organ bağışına da değinildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 ahaha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Türk kızı dendi mi rus kızına geçmesi kaçınılamaz ki zaten 1000 Japon kızı 10000 Türk kızını döver bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 NolaxThensbane said: japon kültürü-organ bağışına da değinildi. Hizlica gecildi ustunden genelde 2-3 kisi arasinda konustu. Msni foruma tasimasinlar bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar