Patice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Japonlar öyleymiş dostum. Özel ilgimiz var yalan yok. Ama aşk diyorum sevgi diyorum olm. Hatunu bırakıp Japonya'ya mı gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 çıtayı çok yukseltmıssın sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Hatun gelsin. İşi ne bak ilk postta yazmislar alttan alicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Ben korkmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Ama sevdiğim kadınla hiçbir zaman evlenemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 abi sen ölmedin mi? öldüysen zaten ölmüş eşek kurttan korkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 ben isteyene japonyadan kız getiriyorum teyzem toyota da tester dummy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 dummy testerda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 caponlar sapık ama dışından belli en azından ne mal olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 japonlar geyşa felsefesiynen büyüyoro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 mulgear6 said: Niye? Anne-baba ayrı olunca belki anlarsın, bilmiyorum gerçi durumunu. En kötü ayrılırım diyorum anlaşılmaz bir şey varsa ortada, çözümü vs yoksa, olmuyorsa. Ama düşünüyorum da bir kere birlikte olduktan sonra ayrılamam lan ben. Bu arada ölmedim abi, olay mahalinde değildim zira. Çok daha önce ölmüştüm çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 öyle deme bak ne kadar öcü sağık olsada ihihihihi diyip utanıp sıkılan bir çocuk var içlerinde...(gerçi o çocuklara naptıkları malum 8-) ) http://www.youtube.com/watch?v=3IXS-DpMq8w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Asdasd ölmeyin lan bi işe yaramıyor ölünüz. Hepsi sapık değil lan. Sapık olsa da koymuyor ya da sfahsjad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 bilek nası lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Havenless said: mulgear6 said: Niye? Anne-baba ayrı olunca belki anlarsın, bilmiyorum gerçi durumunu. En kötü ayrılırım diyorum anlaşılmaz bir şey varsa ortada, çözümü vs yoksa, olmuyorsa. Ama düşünüyorum da bir kere birlikte olduktan sonra ayrılamam lan ben. Bu arada ölmedim abi, olay mahalinde değildim zira. Çok daha önce ölmüştüm çünkü. Ayrilar zaten de abi dert be evlilik. Cocuk filan girerse isin icine iyice dert oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 terlikleri ne güzelmiş lan sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 wastyrx said: Asdasd ölmeyin lan bi işe yaramıyor ölünüz. organ bağışlamışsa çok faydası var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Hea orası çok doğru. Bağışlamamıştır ama bu kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 full body set verilmeli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Hepsi atom bombasi cocugu. Normal yani boyle olmalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 evlilik ve cocuk yapmak zengin işi çok param olursa hobi olarak yapmayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Cok zengin olursan beni evlat edinirsin. Cok hayirli evlat olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Ben bi kız çocuğu istiyorum lan buraya söyleyim içimde kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 red den iyi baba olur bence. batmazsam ben sponsor olurum sana. kartonların benden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar