elaidi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: aquila, 04 Kasım 2004 07:05 tarihinde demiş ki: abi yazi bekle ben gelince olursun.bende girmek istiyorum ameliyatina... ameliyat fetish pls[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 benim yüzümde olmuştu iki tane. Halada duruyorlar bakalım geçicekmi. İyice kurudular birisinin içinde hala kıllar gözüküyor. Bacağımda 1 tane var. Kötü birşey ya ameliyat filan. Allah kimsenin başına vermesin.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 gecmis olsun. umarim en kolay sekilde atlatirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ehue ınsan okudukca tırsıo gıt elektrolızle tum kılalrdan kurtul dusuncesı agır basıo ehue gecmıs olsun kotu bı durum ben sıvılce cıkınca oturamıom ole bısı olsa ıyyyk ıgrenc yaw dusundukce mıgdem bulanıyor[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 geçmiş olsun umarım ileri birşey değildirde şu sitede anlattıkları gibi bir süreç ve resimdeki gibi bir operasyon geçirmezsin.İçim kalktı walla bir an kıçım acıdı oturduğum yerde.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 iy cok kotu bende iki kere ameliyat oldum kil donmesinden .. kuyruk sokumumda cikmisti benimde.. tüy dökücü kullaniyom artik =))[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Beyler siz siz olun set bi zemin üzerinde çok uzun süre oturmayın. Kıl dönmesi genelde bu yüzden oluyo. Kıçınızın altında mutlaka yumuşak bişiler olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Mortis, 04 Kasım 2004 00:15 tarihinde demiş ki: ...Kuyruk sokumumda böle küçük delikler var... ...Babama falan gösterdim... Geyik yapanı öldürürüm , Ciddiyim şu an .. :) :lol: Çok pardon geçmiş olsun..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 mortis çok geçmiş olsn.. yannız azmodai nin msg dan sonra ameliyat lafını duynca hç msg gelmedi, ol bence de ameliyat benim de arkadaşlarımda vardı[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 mort senin kestaneyiBüüüüüle cizecekler.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 gidelim bakalım cumartesi hastaneye, doktor bey görsün bizim çocuğu(kıçımı) , bakacaz artık :) valla çok teşekkürler desteğiniz için. Hastanede yatarsam geçmiş olsuna gelirsiniz artık ! :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mortis korkarim kicini fotorafta ki gibi yapacaklar.. istesende istemesende.. (foto'daki cok buyuk gerci benimki yarisi kadar falandi..) Ben 1.5 yil kactim ameliyattan ama bir sure sonra canina tak ediyor.. Ameliyat zor bir ameliyat degil. Ameliyattan sonra ki 3 gun biraz zor geciyor ama sonra hersey duzeliyor. Valla cok memnunum ameliyat oldugum icin cunku gunde 2 kere ic camasirini degistigin halde kan ve iltihap mahvediyor solemesi ayip altina sicmissin gibi gozukuyordu. Bu arada ne kadar cok beklersen, o kadar ilerler. Yani hemen ameliyat olursan daha az yararlar falan.. (Ayrica %100 care de degil Alexi. Tekrar olursa tekrar ameliyat oluyorsun. Gerci benim doktorumda 1 kere ameliyat olan ayni sebepten bi kere daha gelmemis..) Kendine iyi bir doktor bul hatta istersen sana kendi doktorumu onerebilirim istanbul'daysan. Cok saglam ve fiyati da ucuk degil. Edit: Ameliyat parasini onemsemeyecek ekonomiye sahip olabilirsiniz.. Ama bizim ilk sordugumuz doktor hastane masrafi haric 3 milyar istedi ki herhangi bi basarisindan bahsetmedi, kendi doktorum (2003 temmuz) selimiye hastanesinde 900 milyona, ameliyat + 1 gece hastane masrafina yapti. Ayrica doktorumun kendisinin kil donmesi icin kendine has bi ameliyat sekli var ve avrupa'da benimsenmis, dikişler makata yakin olmuyor bundan dolayi da helada zorlanmiyorsun falan.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 04 Kasım 2004 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Viktor, 04 Kasım 2004 11:03 tarihinde demiş ki: ehue ınsan okudukca tırsıo gıt elektrolızle tum kılalrdan kurtul dusuncesı agır basıo ehue gecmıs olsun kotu bı durum ben sıvılce cıkınca oturamıom ole bısı olsa ıyyyk ıgrenc yaw dusundukce mıgdem bulanıyor elektroliz ne alaka ya suyun atomlarına ayrıştırılmasıdır elektroliz:)[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 atomlarina?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ben tm yim de elektroliz , bi homojen karışımı ayırma yöntemi diil miydi?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: MeSh, 04 Kasım 2004 22:56 tarihinde demiş ki: atomlarina? ya atomlarına dediğim bileşenlerine.bu satte kafamı yormayın zaten matematik sınavım vardı bugün:)[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Evet boylece aynı anda ıkı kilozete bırden sıcabıleceksın, hatta rıtım bile tutarsın iki delikle, sol sağ sağ sağ sol sağ sağ sağ sol sol sağ falan gibi, muzisyen adamsın nede olsa.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Cuce sen aşmışın ailenin gücü var ise seni yurt dışına göndersinler harcamsınlar burada.[signature][hline]__Sholver Star__ Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZ958 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Bumerang da olsa kıl kıldır.[signature][hline]Delikanlı element suyla tepkimeye girer!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 googledan bi aratsana kardeş..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Merhaba ben de yakında kıl dönmesi ameliyatı olacağım, henüz acısı başlayalı 5 gün oldu ve doktora gittim hemen, ameliyat dedi. Şu an sanırım küçük bir bölge bende hasarlı. Sanırsam haftaya ameliyat olacağım ama yaz okulumda var. Okula ne kadar süre gidemem acaba? Sanırım bir süre oturamıyoruz. Bir de bildiğiniz ne varsa aktarırsanız sevinirim, sanırım erken ameliyat olmam bana fayda sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mortis said: Kuyruk sokumumda kıl dönmesi oldu galiba. Boxerımda kan oluodu arada bir . Kuyruk sokumumda böle küçük delikler var (1 tane diil 3-4 tane) Babama falan gösterdim. Cumartesi doktora falna gidecez. Ama herhangi bi acı falan da yok. Yani noktalar var kanio arada. Ameliyat olacak kadar ilerlemiş midir? İstemiom ameliyat falna olmak. Bilen birisi var mı yardım etsin! Geyik yapanı öldürürüm , Ciddiyim şu an ..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! http://www.notcliche.com/lbw/wp-content/uploads/2009/07/kyon_facepalm.jpg icerik, cumleler, imza korkulur bu internetten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Ben zamanında sömestr başı ameliyat olmuş, sömestr bitip de okul başlayınca devam etmiştim okula. Sıkıntı da olmamıştı pek. Ama bu olay daha çok ameliyatın yapılış şekline bağlı. Hangi tür ne kadar sürer tam bilemiyorum da 30-40 gün istirahat edenler de oluyo. O yüzden 2-3 haftada normal hayatına dönersin diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 1 haftada normale dönersin ama tekrar etmeyecek diye bir garanti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 rubrubbakidibakbak said: Merhaba ben de yakında kıl dönmesi ameliyatı olacağım, henüz acısı başlayalı 5 gün oldu ve doktora gittim hemen, ameliyat dedi. Şu an sanırım küçük bir bölge bende hasarlı. Sanırsam haftaya ameliyat olacağım ama yaz okulumda var. Okula ne kadar süre gidemem acaba? Sanırım bir süre oturamıyoruz. Bir de bildiğiniz ne varsa aktarırsanız sevinirim, sanırım erken ameliyat olmam bana fayda sağlar. Dikiş şekline bağlı yama şeklinde yaparsa 1haftada normal hayatına dönersin.İki kobu gidip dikerse 1ayın sonunda bile kendine gelemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar