Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 kelbi adamın seviglisi kafede oturuyor osnra bu gteliyor bi parmak şıklatıyo herkes donuyor sonra buda evlenme teklifi ediyor sonra herkez alkışlıyor falan bulamadım da bi el atın gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 yardım etmeyin abiler. adam evlilik videoları ile kafayı bozmuş durumda. grili kızı kendine isteyecek. yardımcı olmayın hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Yceu9fO4DAE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 ya arkadaşlar ayıp ediyonuz hem o grili kız yeni boşandı yedi yaşında çoğuvar 83lü nereye alıyon evleniyorn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 milf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 bunu izle seko bak çogzel http://www.youtube.com/watch?v=3LFLLJXDuS4&hd=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Llama said: ya arkadaşlar ayıp ediyonuz hem o grili kız yeni boşandı yedi yaşında çoğuvar 83lü nereye alıyon evleniyorn başka grili kız mı yok abi sana. kardeşi falan da mı yok? üzülme sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 dasaa senle ilgilenmiyorum ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 grilinin üvey kardeşi falan mıyım ben şimdi? kardeşi dedim olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 bir gün ananız bacınızda gri renk giyse? dur demez misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KullofAtlantis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 "anası kardeşi gri giyen deyyustur" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Llama said: ya arkadaşlar ayıp ediyonuz hem o grili kız yeni boşandı yedi yaşında çoğuvar 83lü nereye alıyon evleniyorn 7 yaşında çocuk ve 83 lümü ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 nesi garip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 98 li çocuğun 2 yaşında çocuğu var lan,teyzemlerin mahallede oturuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 teyzem durexin ceo suydu bu durum üstüne kovuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Theridone said: bunu izle seko bak çogzel http://www.youtube.com/watch?v=3LFLLJXDuS4&hd=1 Para var huzur var. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 yok la araştırdım 40 50 liraymış düğün yaptıkları yer kız zenginmiş çocuk ankaranın sıradan elemanıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Llama said: ya arkadaşlar ayıp ediyonuz hem o grili kız yeni boşandı yedi yaşında çoğuvar 83lü nereye alıyon evleniyorn Abi aile baskisindan mi korkuyorsun? Bosver. Bak cocuk da hazir. Hem 7-8 sene sonra cocuk yapmaya karar veriseniz 7 yasindaki buyumus olur kucege bakar. Siz de rahat gezersiniz, isinize gidersiniz. Problem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 bornova kavşağa yollarsın çocuğu cam silmeye günde temiz yüz lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 grilinin her türlü gideri var. canını sıkmasın o. selam söle üzülmesin hatuncağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 aquila said: nesi garip? 7 yaşında, çok yaşlanmışız demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Llama said: yok la araştırdım 40 50 liraymış düğün yaptıkları yer kız zenginmiş çocuk ankaranın sıradan elemanıymış adam tam stalker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar