Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Gencler bu blog'u gordunuz mu ? http://edebisicis.tumblr.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 ehihehuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Ver kurtul. İncir pub hmmmpppfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Alsancak çimler'de içenlerin gidip işeyebileceği tuvalet hizmeti sunan bir tekel bayii var, ismi yakamoz: Lütfen Sifonu Çekin su parasını ben öderim yazıyodu. fotoğraf yüklemek zor geldi şimdi. edik: lan böyle yazınca hiç komik gelmiyor haha canlı yaşamak lazım demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 edebi bişi yok zaten 15 yaşında teenage ne edebi yazacak tuvalete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 yav said: Alsancak çimler'de içenlerin gidip işeyebileceği tuvalet hizmeti sunan bir tekel bayii var, ismi yakamoz: Lütfen Sifonu Çekin su parasını ben öderim yazıyodu. fotoğraf yüklemek zor geldi şimdi. edik: lan böyle yazınca hiç komik gelmiyor haha canlı yaşamak lazım demek ki hadi ya bole bisiymis varmis, bizde mal gibi iskeleye kadar yuruyoduk her seferinde, teyy teyy o zamanlar fakirdik cimlerde icerdin en azindan simdi dotu oturtabilecegimiz bi yer falan bulabiliyoz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Benim de var lan! Hem de kendim çektim. Bir saniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 çimlerin yeri ayrı olm ama bu tekel de zaten iskelenin karşı sokağında bulunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 http://s16.postimage.org/ummgqnx85/IMG_0066.jpg NATE BLOWS GOATS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Yer de asmalı corner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 yakamoz alsancağın resmi tuvaletidir ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar