EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: Mengele üzerlerinde araştırma yapıp faydalı birşeyler ortaya çıkarsa da ölecekti, fırına atılıp yakılsa da ölecekti buna cevap olarak yazmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 EagleEye insancıl yollardan çare bulunması süresince binlerce insan kanserden ölecekse bence daha yazık.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Bu durumda, absolut, sen kanserden ölecek milyonlarca insan için kendini yada yakınlarını feda edermisin? Kim edecek peki? Kimseyi zorla denek olarak kullanamazsınız.İnsanlık dışıdır her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ok absolut, o zaman benim bi tanidigim kanser olsa, ve senin cocugunu denek olarak kullansalar (anestezisiz ameliyat vs), sen ona da evet der miydin?[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Yukarda da belirttiğim ama sizin okumadan yazdığınız gibi ben kendimi veya sevdiğim birinin kullanılmasını istemem demiştim. Ama başkaları kullanıldı ve çare bulundu ise o adama küfür de etmem. sadece adama helal olsun, deneklere de helal olsun derim. Ayrıca olay kendini feda etmek değil konumuzda farkındaysanız kendi istemleri dışında tıp için denek olmuşlar. Ben de diyorum ki hiçyoktan boşa ölmediler bişeye yaradılar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 bencillikte sınır tanımam diyosun yani hehe eyvallah ne diim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 oha tırstım[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChainLight Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 insanlarin uzerinde deney yapmak yanlis ta ise yaramadi mi? yaradi...olayin ahlaki boyutlari tartisiliosa..eft insanlik disi.. suda warki eger bu denek olan insanlar yahudiyse ki ben inanmiyorum...yada olmayada bilir olen o kadar insandan kimbilir kac kisi bilgindi..kim bilir kac kisi neler icat edeckti.. hani 50 milyon insan oldugunu dusunursek..mutlaka dunyaya yararli bisiler gelistirecek bi kac insan cikardi.. eh sag kalanlarda denek olarak gorevlerini yerine getirdiler.[signature][hline]We Are Just Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: Absolut, 29 Ekim 2004 01:12 tarihinde demiş ki: EagleEye insancıl yollardan çare bulunması süresince binlerce insan kanserden ölecekse bence daha yazık. benim yazdigim buna bir cevapti. diger yazdiklarini okudum okumadan cevap atmadim. evet, bos yere olmediler, evet o adam sayesinde ilerleme oldu. fakat su son yazdigin "binlerce insan kanserden olmesin, onun yerine birkac kisi denek olarak kullanilsin, cogunluk olecegine azinlik olsun daha iyi" demek. ben ona cevap attim yanlis anlasilma olmasin.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 kansere tedavi bulunucak deseler saniyorum yakinimi feda edebilrdim..Ama saniyorum daha cabuk can alan ve tüm dünyayi alarma geçiren bisey olmasi lazim. Yani kanser de çok can alio tamam ama ne bilyim ismdiye kadar olmamis ve salgin hastalik olsa.. mengele belki insanlik disi bisey yapmis ama çok da kizamiyorum acikcasi.. su anda organ nakli olmasa düsünemiyorum olacaklari.. piskopatlik da yapmis sivi enjekte etmis böle hareketlerine lanet olsun ama digerlerine degil.. helal de olsun..[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Bir msn konusmasi: Xaer_Aloneheart olm sen gay misin onu söyle Delanoresse: dalga mi geciyosun Delanoresse: senden gay oldugum kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaraBaron Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Lakabı "Ölüm Meleği"dir ve 2 milyon kişinin ölümünden sorumlu tutulmaktadır. Esirler üzerinde yaptığı deneylerden sizlere iki örnek vermek istiyorum. Birinci deneyde kobaylara asker üniforması giydiriliyor; bir SS subayının paraşütle uçaktan atladığında ne kadar basınca dayanabileceğini ölçmek için kobay bir basınç odasına sokuluyor ve bu odada iç organları patlayana kadar basınç uygulanıyor. İkinci deneyde Kuzey Kutbu'na gidecek bir SS subayının deniz soğuğuna ne kadar dayanabileceğini ölçmek için kobay buz dolu bir küvete sokuluyor ve donarak ölene kadar gözetim altında tutuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar