Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Belçika Yabancı Dil Eğitimi/MBA ya da Y.Lisans/Part T. Çalışma


Letsgetthesunshine

Öne çıkan mesajlar

Şimdi 3 ay sonra askere gidiyorum daha sonrasında Belçika'da bi bankada çalışan kuzen yanına gelip dil eğitimi ve yüksek lisans yapmamı öneriyor.

Şimdi sorun şu ki buraya vize almak kolay mıdır? Daha önce eğitim için giden ya da 6 ay ile 24 ay veya üstü yaşamış biri aramızda var mı? Varsa rica edeceğim yaşam geçim ve eğitim şartları nasıldır?

Part time iş bulmak ve çalışma vizesi almanın şartlarını bilen bu olayları yaşamış geçirmiş kimseler var mı ya da bilgisi olan?

Üniversite bazında bakıldığında Brüksel ve yakın çevresinde Finans/Ekonomi ya da benzeri bölümleri güzel eğitim veren üniversiteler nedir sizce?

Ya biliyorum çok soru sorup kafa s.kyrm tatil günü, olaya gelince askerden sonra şirketten alacağım tazminatı harcamayıp üstüne şu anki kullandığım arabayı satıp ilk etapta ingilizce dil eğitimi ve üstüne sertifika aldıktan sonra bir üniversitede
MBA ya da yüksek lisans yapmak istiyorum.

Ki Belçika'da 1 senelik eğitim programları mevcutmuş diye duydum. Arada da hafta içinde max. 20-24 saat çalışıp kendi olanaklarımla olayı halletmeye çalışıcam. Hani aramızda Erasmus ya da yurtdışında yaşayan arkadaşlar mevcut, bi yardımcı olursanız sevinirim. Çünkü okul araştırmasına falan girip adamlara önyazı yazacağım en azından askerden sonra hızlı bir şekilde yol almak adına. Şimdiden bilgilendirme için teşekkür ederim.

Bu arada eğitim olarak daha öncesinde Kou Halkla İlişkiler ve Tanıtım Yüksek Okul ve Anadolu Üni. İşletme Fakültesi mezunuyum. Üstüne daha yararlı ne okuyabilirim iş olsun diye yüksek lisans yapmak istemiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...