calimero Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Bu ne aga? Ankara'nın her yerinde var lan bu yazı. kırmızı spreyle yazılmış, yanına bi tane de salla pati bi koltuk resmi çizilmiş. arkadaşlara sordum, prostitution olayıdır dediler ama emin olamadım. Psikolojik deney mi uygulanıyo lan üzerimizde?!! (kafa karışıklığı üzerine edit) topic related: http://radorecdn.bobiler.org/upload/all/235/buraya_bakarlar_23581240085.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Mobilyaya bakım yabıyolar işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 reklam verilebilecek yerler işte ya. oralar kiralık direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 dsaga adam resimdekini sormuyo ki abi. kafa karıştırıcı ama eet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 asdfsadf resim direkt dikkatimi çekti lan yine. :D istanbulda da bel fıtığı numaraları var böle köprü altlarında abuk subuk yerlerde falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 hah aynen ya, böyle alakasız yerlerde bu yazı da :D editi bastım ilk post'a da, çok dikkat çekici harbiden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 arayıp sorun işte adam numarayı vermiş di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 calimero said: arkadaşlara sordum, prostitution olayıdır dediler ama emin olamadım. kelimesi kelimesine boyle mi dediler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Bunu gören bunu da gördü : bel fıtığı 0535 xxx xx xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar