Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 köpeğin biri yavrulamış, ortada 1 aylık yavrular geziyodu kimi çoğunu araba ezdi, bir tanesi kalınca baktık ettik bi süre, sonra bahçede ona işkence olur diye düşünerek barınağa verdik tek kaldığı için. barınağa gitti, dayanamadık tabi 2 gün sonra gidip kendimiz aldık, komple aşılamışlar falan. köpek döndü ordan, 2 hafta sonra kanlı ishal, ölümcül halsizlik. ağzını açamıyor köpek yemek yiyemiyor, dün su içmeyi de kesmişti. gün boyu başından kalkmayıp şırıngayla tuzlu şekerli su verdik baya, gece uyumadan sabaha kadar aralıklarla yaptım, zaten ölüyordu hayvan en sonunda anıra anıra acılı öldü resmen gözümün önünde. daha önce kısırlaşsın diye gönderdiğimiz birkaç kedi de kanlı ishalle dönüp ortadan kaybolmuştu. şikayet edilemiyor mu bu yerler ? bildiğin salgın var zavallı köpek 2-3 günde çöktü gözümüzün önünde can verdi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 ^BARINAKLAR ah barınaklar aşılayıp kısırlasştırıp geri bulduğu yere bırakan barınaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 niye patipet değil de garbage diye sorma gereği duydum önemli bir konuysa patipettekiler yardım ederdi. burda anca "bence barinaktan al" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 tamam başlığı oraya açayım öyle bi bölüm olduğunu şimdi öğrendim, bunu uçursunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 köpeğin biri yavrulamış, ortada 1 aylık yavrular geziyodu kimi çoğunu araba ezdi, bir tanesi kalınca baktık ettik bi süre, sonra bahçede ona işkence olur diye düşünerek barınağa verdik tek kaldığı için. barınağa gitti, dayanamadık tabi 2 gün sonra gidip kendimiz aldık, komple aşılamışlar falan. köpek döndü ordan, 2 hafta sonra kanlı ishal, ölümcül halsizlik. ağzını açamıyor köpek yemek yiyemiyor, dün su içmeyi de kesmişti. gün boyu başından kalkmayıp şırıngayla tuzlu şekerli su verdik baya, gece uyumadan sabaha kadar aralıklarla yaptım, zaten ölüyordu hayvan en sonunda anıra anıra acılı öldü resmen gözümün önünde. daha önce kısırlaşsın diye gönderdiğimiz birkaç kedi de kanlı ishalle dönüp ortadan kaybolmuştu. şikayet edilemiyor mu bu yerler ? bildiğin salgın var zavallı köpek 2-3 günde çöktü gözümüzün önünde can verdi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 ayni basligi oraya kopyalayinca cok ucuz hissetmedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 birleştirirler ya kafanı yorma ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Türkiyede hayvan hakları kavramı o kadar gelişmiş değil muhtemelen bu yerler o kadar ciddi bir denetime tabi değil. yapabileceğin en mantıklı şey bulduğun hayvanları başka bir barınağa götürmek olabilir ya da hayvan hakları derneklerine mail atıp danış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 İnsana bile değer verilmeyen ülkede barınakların ve hayvanat bahçelerinin hâli ortada malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar