hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 2.üni olayına gireyim diyorum da açıköğretime nasıl kaydolunuyor ve hangi bölümler var giden kimse var mı anlatacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 hazır daha cevap yokken benim soruma da yanıt verin.2006 senesinde açık öğretim işletmeye yazılmıştım.ama sadece ilk dönem olan vizelerden 2 tanesine mi ne girmiştim,sonra da bir daha ne sınavına girdim ne de takip ettim ne oluyor ne bitiyor diye.üniversite bitince bi tekrar mı girsem diye düşünüyorum bende.aradan geçen 6 senede tonlarca af falan oldu sanırım,hem de okuldan atılma kalktı benim bildiğim,benim kayıt hala duruyor mudur?merhaba ben geri geldim diyip tekrar başlayabilirmiyim ki? bir de 29 yaşa kadar uzatılan askerlik hedesi için bu açık öğretim işe yarıyor mu? 4 sene tecil ettirmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 başka yere kardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 :D toptan bir yanıt verir biri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 abi bi sitesine gir hemen hemen hersey yaziyor. acikogretim felsefeye yazilcam ben de bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 hamsilipilav said: 2.üni olayına gireyim diyorum da açıköğretime nasıl kaydolunuyor ve hangi bölümler var giden kimse var mı anlatacak? eğer 2. üniv okuyayım diyosan zaten okuduğuna dair belgeyi götürüyosun aöf seni sınavsız kaydediyor başlıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 okuyo olmana gerek yok bitirsen de oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 ya bu ikinci universite okumanın ne faydası var cevremde herkes okudu bi faydasını görmedim para ve zaman harcamaktan baska ne işe yarıyorki devlette faln mı işe yarıyor özel sektorde UUuu bu adam acık ögretim okumus demiyorki anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 is arayisinda amac objektif, herkesin anlamlandirabildigi yetenekler kazanmak degil, kendini diger mezunlardan ayirabilmek. eger iki universite bitirdiyseniz de bu sizin caliskanliginizi belirtir, bunu isverenin gozune sokarsaniz pozisyonu kapma ihtimaliniz cok daha yuksek olur. askerlik icin; ikinci universite askerlik tecil ettirmez. tecil icin mezun oldugunuz en son seviyenin uzerine +1 yapmaniz lazim. lisans bittiyse yuksek, yuksek bittiyse doktora gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 ben zevkim icin yapio olcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 senko said: abi bi sitesine gir hemen hemen hersey yaziyor. acikogretim felsefeye yazilcam ben de bu sene kitaplarına bakıp ben de okusam mı demiştim... bi ara dış ticareti okuyayım dedim ama ne bileyim. zaten herşeyi biliyorum derslerdeki, e etiket olarak da çok işime yaramaz gibi :P ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 ben de aktif olarak ilgileniyorum da, aof ile daha sistemli ogrenirim. daha planli olur diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 hmmm early de iki bracer kasakda ekmek olmayalım mehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 wut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 ahaahah :D bu arada o zaman benim için gereksiz oldu aö.ulen devlet neden vicdani reddi getirmiyosun işte,zorla yüksek mi yaptırıcaksın 2 sene sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Mum_Chamber said: askerlik icin; ikinci universite askerlik tecil ettirmez. tecil icin mezun oldugunuz en son seviyenin uzerine +1 yapmaniz lazim. lisans bittiyse yuksek, yuksek bittiyse doktora gibi. şunu yazıp üzmeye gelmiştim ama üzültülmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 senko said: abi bi sitesine gir hemen hemen hersey yaziyor. acikogretim felsefeye yazilcam ben de bu sene kayıt mayıt nası oluyor ki bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar