Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şu rota iyi mi diil mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir sürü şey yazdım, site patladı, özet geçiyorum şimdi...

İtalya'da mutlaka yerel mutfağı ve ev yapımı şarapları dene. Çilek şarabı falan bulursan aban.

Viyana'da Tiglmüller'e mutlaka git, viyana usulü schnitzel, patates salatası ve birayı affetme.

Rota güzel ama Avusturya bana biraz boş gelmişti, mekanlar güzel ama gezilecek yer çok yok. Gerçi totalde 10 gün ayırdıysanız ideal olabilir. Zaten Roma hariç 2 günde gezip bitmeyecek bir yer yok (ki Roma bile azimle bitiyor, bitirdik ^^)

Bir de İtalya-Avusturya arasını mümkünse uçakla gidin, tren darlayabilir (İtalya'da trenler hakkında pek iyi şeyler okumadım)
Mesaj tarihi:
Innsbrucku 1 güne düşürcem zaten sanırım diğer yerler 2şerden olucak. Şimdi şeyi ayarlamaya çalışıyorum Venedik - Innsbruck arası ve Innsbruck - Wien arasını gece trene denk getirip otel parasından yırtmaya da çok uğraştırıyor hacı ya yoruldum valla
Mesaj tarihi:
Ben beğenmiştim Viyana'yı. Ama şunu söylemeliyim innenstadt hariç hayalet şehir gibiydi.

Rathaus'a gittik, 2 tane japon çocuk babalarıyla saklambaç oynuyorlardı, 10dk boyunca başka bir allahın kulu geçmedi.
  • Yeni Oluştur...