fransiz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Selam hangi serverda oynuyorsunuz 2 3 gune laptop alacağım suan abimin bilgisayarından oynamayı planlıyorum.Umarım toplu halde oynuyorsunuzdur hangi serverda baslayayım hangi realmdasınız isimler ile birlikte söylerseniz sevinirim
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 ywain4 oynuyordu zaten herkez, çok eski serverlardan kalan karakteri olan pve yapan guild ler filan var onlar başka server tarafındalar sanırım sen ywain4 seç başla. bende 1-2 haftaya tekrar başlıycam:D
fransiz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 OOOO harikaaa Hangi realmde akıyoruz ?? Diğer arkadaşlar hangi realmdeler?
fransiz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Oynamak istediklerim Albion Infiltrator cleric paladin ya da ice wiz Hibernia Bard (iyi değilim :D) Druid hero mentalist Midgard :D hiç oynamadım valla bilmiyorum ama sanırım Shadowblade açarım yada skald :D
fransiz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Ywain 4te İnfil açtım Onun dısında cleric paladin Armsman ve wiz açacam :D
fransiz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 vaz geçtim açmicam ya çok lamer olmuş oyun bu exp packlerle.
fransiz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 ahahah Olm infil açtım önüne gelen tokatlıyor amk bune? infilliğimden utandım. Yada oynamayı mı unuttuk sdfhahusdfahu :D
fransiz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 la olm harbi delirdim ya... Speedhack kullanan radar kullanandan geçilmiyor amk oyunu. Bi yere gidiorum grup gelip benim oraya gelip üstelik stealth moddayken eliyle koymuş gibi bulmasına ayar oldum yaa..
Öne çıkan mesajlar