Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başbakan Erdoğan 10.Yıl Marşı'na yüklendi!


cetoritto

Öne çıkan mesajlar

Neyi ördün?

22 km’lik Kartal-Kadıköy metrosunu açan Erdoğan 10. Yıl Marşı’na yüklendi: “10. Yıl Marşı’nda geçer, demir ağlarla ördük falan, neyi ördün, hiçbir şey örmüş falan değilsin.” “Ortada duranlar belliydi. Demir ağlarla şimdi Türkiye’yi biz örüyoruz... Bu hatla İstanbul’a 1.1 milyarlık tasarruf kazandıracağız.”


Başbakan Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet tarihinin en büyük metro yatırımı olan 22 kilometrelik Kadıköy-Kartal Metrosu’nu hizmete açtı. Anadolu yakasındaki bu ilk metro hattının teknolojik alt yapısının bir devrim niteliğinde olduğunu belirten Erdoğan, “AK Parti iktidarı şehirleşmenin şehirciliğin, yani medeni olmanın ifadesidir” diye konuştu. Erdoğan hattın hizmete girmesiyle ilk yılda 572 otobüsün, 1227 minibüsün trafikten çekilmesini beklediklerini söyledi.

Metronun makinist koltuğuna da oturan Başbakan yaklaşık 22 dakikada Kartal’a ulaştı. Her durakta istasyonları anons eden Erdoğan, metrodan indikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Basın mensuplarının İstanbul’un metro hattı haritasının daha önce mizah dergilerine konu olduğunu hatırlatması üzerine Erdoğan şöyle konuştu: “Zaten onu biliyorsun ben bir çok televizyon programlarında gösterdim. Türkiye’yi biz karayollarında nereden aldık, hangi ağlarla donattık, demiryolunu nereden aldık hangi ağlarla donattık, biliyorsunuz 10. Yıl Marşı’nda geçer, demir ağlarla ördük falan... Neyi ördün, hiçbir şey örmüş falan değilsin. Ortada duranlar belliydi. Demir ağlarla şimdi Türkiye’yi biz örüyoruz.”

Kaynak: http://www.haberturk.com/polemik/haber/769125-neyi-ordun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...