reyou Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 google ladim ama birsuru spam site cikti, istanbuldan izmire gidicemde, bole tek tek firmalara girmesem orbitz gibi onume listelicek turk sitesi varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 flypgs.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 https://www.aerobilet.com/ http://www.ekobilet.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 ekobilet iyidir skyscanner iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 kayak istanbuldan izmirmiş pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 O değil de normalde tarihi belli olan bir seyahatin biletini aylar önceden falan alırsın ki ucuza gelsin. Bende öyle yaptım. Arada bakıyorum fiyatlara çıldırmamak elde değil. Aynı uçak, aynı saat 100TL ucuzlamış yahu bilet. Tek kelime OHA yani. Böyle bir dangalaklık olur mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 ekobilet'i çok kullandım ama sonra her firmanın bileti olmadığından kıllandım zaten bi elin parmakları kadar firmamız var tek tek girip bakmak daha iyi olabiliyor sayayım ben hatta thy-anadolu atlas pegasus onurair başka gelmedi aklıma thy'yi protesto ediyoruz kullanmıyoruz atlas alternatifler arasında en iyisi gibi yemek falan vermişlerdi standart bir uçuşa pegasus'a fazla haz etmiyorum nedense onurair de en amatörleri sanırım en son onları kullandım denk geldiğinden mi bilmem ama çok mutsuz bir yolculuk olmuştu benim için-evden çıkıp ulaşacağım eve girmem 6 saatimi almıştı özel arabamla yapsam en fazla 7-8 saat sürerdi heralde.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 ekobilet guzelmis, destek hatti falan var tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 az önce 1 ay sonrasına antalya-istanbul 60 liraya aldım bilet sunexpress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 fixmen'in dalgalaklık dediği olay da dünyanın en iyi fiyat biçme sistemi falan heralde efektif kâr açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 yav said: ekobilet'i çok kullandım ama sonra her firmanın bileti olmadığından kıllandım zaten bi elin parmakları kadar firmamız var tek tek girip bakmak daha iyi olabiliyor sayayım ben hatta thy-anadolu atlas pegasus onurair başka gelmedi aklıma thy'yi protesto ediyoruz kullanmıyoruz atlas alternatifler arasında en iyisi gibi yemek falan vermişlerdi standart bir uçuşa pegasus'a fazla haz etmiyorum nedense onurair de en amatörleri sanırım en son onları kullandım denk geldiğinden mi bilmem ama çok mutsuz bir yolculuk olmuştu benim için-evden çıkıp ulaşacağım eve girmem 6 saatimi almıştı özel arabamla yapsam en fazla 7-8 saat sürerdi heralde.- sende eko bilet demissinde yok mu hepsi yau :( nese ben yinede bakiyim olmazsa tek tek, 50 dakkalik yolculuk zaten ya ayakta gitsemde olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 valla ben çok kullandım ekobileti ama sonradan farkettim ki her firma yoktu evet ama emin de değilim şimdi yani sfd yurtdışı uçuşlar için de çok uygun ekobilet dünyada bir çok yerle anlaşması var sanırım baya ucuzunu buluyor yani kereta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 fixmen said: O değil de normalde tarihi belli olan bir seyahatin biletini aylar önceden falan alırsın ki ucuza gelsin. Bende öyle yaptım. Arada bakıyorum fiyatlara çıldırmamak elde değil. Aynı uçak, aynı saat 100TL ucuzlamış yahu bilet. Tek kelime OHA yani. Böyle bir dangalaklık olur mu. bu malligi ben yaptim 5 ay oncesinden belliydi, gidiyom 1 hafta kala aliyom.. gitti sezai paracikogullarim :( ben o paralarla izmirde ne midye yer, bira icer boyoz partileri verirdim peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 abi aylar önce nasıl bilet alabiliyosunuz ya fobi midir nedir ben hiç alamıyorum kesin bişi çıkar plan değişir nerden belli canım gideceğim diyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 ekobilette sanırım pegasus yada o tarz bir firma olmaması lazım.bir de fiyatlar uyuşmuyor bazen.mesela ekobilette 39 liraya biley gösteriyor ben girip bakıyorum o firmaya vergisiz 69 lira diyor.uzun lafın kısası gir kendin bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakirabi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Erdal bakkaldan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Trans said: ekobilette sanırım pegasus yada o tarz bir firma olmaması lazım.bir de fiyatlar uyuşmuyor bazen.mesela ekobilette 39 liraya biley gösteriyor ben girip bakıyorum o firmaya vergisiz 69 lira diyor.uzun lafın kısası gir kendin bak Eko biletin amacı o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 skyscanner'dan arat, çıkan linke göre seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar