Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open Beta Başlıyor...(herhalde)

KapIKulu

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar serverlarda stress testin 1 saat içinde biteceğine dair anons geçilmiş. Umarız Open beta başlar...

Not: Eğer bilgi yanlışsa lütfen gaza gelip beni dövmeyin güvendiğim bir arkadaşdan aldım haberi inş yanlış anlamamıştır[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar :
Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun release date i bu ayin 23 umu? Ona gore siparis verecegim ben. Yukleyip baslamak istiyorum bir an once.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

ya yollarlar da sen aylık ödemeni yaparken us adresli bi kredi kartı kullanman lazım.Yani amerikalılar amerikan serverlarında avrupalılar avrupa serverlarında oynayacak die biliyorum ben.zaten bu yüzden bayaa bi patırtı kopmuştu.Millet quildler nolcak falan die sorup duruyodu.Şimdi o değişmediyse mecbur avrupa çıkışını bekicez.
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard:stress beta geliyor FP e uye olun girin...
*herkes 8 dolar verir*
oyunun dl si daha bitmeden...
Blizzard:stress beta 1 saat icinde bitiyor...
*herkes kufur eder*
Blizzard:STRESS BETA 2 GELIYOR,amazon a uye olun katilin...
*herkes yine koyun gibi 10 dolar verir*
oyunun dl si biter,karakter acilir,daha agaca kusa ortama bakarken...
Blizzard:STRESS BETA 2 BITMISTIR.
*herkes kufur eder*

heralde open beta icinde soyle bi 50-100 dolar arasi bi kac yere uyelik parasi veririz,I <3 BLIZZARD![signature][hline]5* Dark Avenger At Kain
Sosyal ağlarda paylaş

Niye heyecan yapıyorsunuz ki? Pazar günü bitecek stress. Bu açıklanmış bişey..[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
acgur, 04 Kasım 2004 18:05 tarihinde demiş ki:
abi bi umut verdin şimdi bugün başlamazsa ob kendimi keserim!

Aman abi. Yanlış anlaşılmasın. Derdim kimseye işkence etmek değil. Zaten not düştüm. Korkum Open Beta için kayıtların çok kısa tutulaağı. O yüzden ne kadar adam varsa tanıdığım allarma geçirdim beni haberdar edin diye. Bende sizi haberdar edeyim dedim. Ama bilgi yanlışsa siz beni dövmeden ben arkadaşımı çoktan dövmüş olurum :)[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar :
Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KapIKulu, 04 Kasım 2004 19:23 tarihinde demiş ki:
said:
acgur, 04 Kasım 2004 18:05 tarihinde demiş ki:
abi bi umut verdin şimdi bugün başlamazsa ob kendimi keserim!

Aman abi. Yanlış anlaşılmasın. Derdim kimseye işkence etmek değil. Zaten not düştüm. Korkum Open Beta için kayıtların çok kısa tutulaağı. O yüzden ne kadar adam varsa tanıdığım allarma geçirdim beni haberdar edin diye. Bende sizi haberdar edeyim dedim. Ama bilgi yanlışsa siz beni dövmeden ben arkadaşımı çoktan dövmüş olurum :)

sen kimseyi dövme abi bence hep beraber gidip blizzarddakileri dövelim[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...