Arma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 tebrikler. başka fotoda isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 abi çok tatlı, tüm iyi dileklerim ufaklıkla. allah analı babalı büyütsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 ilk kurduğu cümlenin "uff snn ne be slk" olmasını sağlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paticik olarak bir banka hesabı açalım , birisinin çocuğu olduğunda herkes oraya 1 tl yollasın , sonra biriken bu paralar altın alınarak anne veya babaya ulaştırılsın. Hem adet yerini bulsun , hemde yeni çocuğu olana maddi destek sağlansın.. kaç üye var acaba aktif? baya para toplanır lan düşündüm de , güzel fikir gibi geldi lan.. yapsak mı? tebrikler , allah kazadan beladan korusun , kısmeti iyi olsun , vatana millete hayırlı evlat olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 abi cidden para yollarız diyorsanız ben size gerçekten yardıma ihtiyacı olan çocukları göstereyim. onlara yardım edin. okul inşaatı da bitiyor bu arada. http://www.fromhousestohomes.org/EscuelaKemnaojdeSantaMariadeJesus.html http://www.fromhousestohomes.org/donate.html http://www.fromhousestohomes.org/howyoucanhelp.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 ona da yollarız , buna da yollarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 yihu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 oo uzun ömürler dileriz, hayırlı olsun! beziydi mamasıydı derken dara düşerseniz forumu satın alabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 abi ben sordum karton karşılığı satmıyorlar. teneke ile olur mu dedim. onu da kabul etmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 kızı kaçırsak? fidye istesek? IPden yerimizi bulur mu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 abi ben en ciddi toplantıda bile siteye giriyorum. girmeden duramam. kesin bulurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 goldbären said: kızı kaçırsak? fidye istesek? IPden yerimizi bulur mu ki koskoca admin bulamayacakta dasaaa mı bulacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar