cemad Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 evet derbiden sonra gelişen olayları biliyoruz şimdi şu videoyu bi indirip izleyin. sadece 500 küsür kb. http://www.bjklife.com/pvh.avi evet şimdi yorum yapabiliriz. derbiden sonra fari play oyuncularınıza gereken cezayı verin diyen fener yönetimi nouma olayındaki kahraman kesilen turkcellciler ve ahlak zabıtaları bakalım buna ne diyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 iste hooijdonk.. heh ne denirki..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 izleyemedim ya..[signature][hline]insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ Ben Biliyom walla yazacam...Diyosanız TıkLayıNıZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 duzeltmis abi adam ne var simdi orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bu cevabi bekliyodum:) cok ha$in duzeltmis valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 e sinirlenmis o anda duzeltmesi gerekince hasin gozukmus olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 yok bisey düzeltio adam :-p[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 uehhe siz düzeltirken birkaçkere ileri geri hareketlerii yapiosanız bilemicem tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 öle düzeltmek mi olur be bariz o sırada baktığı kişiye hareket çekiyo[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ulan hiç türk yok mu burda bundan dogal ne var her türkün yaptıgı bi haraket otobüste diskoda restoranda sahada düzeltmek adettendir.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 emrede nobrenin boxeri duzeltiyo zaten;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 hareket çekmiş işte ya(büyük ihtimal) ama düzeltmişte olabilir.. herkez yapar öyle seyler çok fazla büyütmemek gerek bunu hırcın bildiğimiz biri yapsa bu kadar büyütülmezdi adam sinirlenmiş saçmalamış işte[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 04 Kasım 2004 18:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bi dk yaaa. ben farklı zaman boyutlarında mı geziyorum? nouma elini sokunca türk örf adetleri çok önemliydi şimdi herkers yapıyor? şimdi maçın 62.dksını izleyen çocuklar etkilenmeyecek mi? baba hoydonk naptı orda? onun anlamı ne demeyecek ki? evet evet zamanında aynen bunlar sorulmuştu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 düzeltiyo diyen arkadaslari ciddiye alan arkadaslara sesleniyorum ; oha fln :-o :-p[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 nouma ile biraz farkli yanliz raidercim , yukarda allah var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 oha nouma'nın yaptığıyla bu bir ise ben de spiderman'im[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Yok ya adam bariz düzeltmiş işte. Muhtemelen koşarken falan yana kaymıştır. Hırstan farketmemiş ama oyuna döndüğünde hımm bişi rahatsız ama ne derken farkedip düzeltmiştir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 biri pire biri deve[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Nouma ne düşünüyordur hoojdonk hakkında.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 :) herkes mal varlığına göre düzeltiyor. Noumanın zencilik katsayısını hesaba katarsak onun direk temas ile duzeltmesi hakkı :P[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 e biri zaten 7 aylık ceza ben demöiyorumki hoydonkun futbol hayatı bitirilsin. aynısı değil tabi ki. ama yukarda dediğim 2 madde. 1. si fener yönetimi ne diyecek bu işe 2.si ahlakçılar ne diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Selçuk Yula ne diyecek. Emrenin Lisansı yırtılsın diyen medyayı ayağa kaldıran selçuk yula bu harekete ne diyecek. Hoojdonk bir yeri kaşındı onumu okşadı diyecek.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ya düzeltme olsa hiç kimse birşey diyemez ama bence %99 hareket çekmek için yapıyor[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 hayir o degilde bunun savunmasi nasil olacak merak ediyorum,yani nasil bir cumle ile ifade edecekler duzelttigini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 hehehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar