Meov Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Evet, şuan çok kararsızım. aklımda olan telefonlar, xperia u, xperia sola ve motorola milestone xt720. açıkcası motorolayı tipinden dolayı seviyorum baya ama işlemci vs olarak çok geride kalıyor sanırım. max 800 lira bütçem var ve alacağım telefonu en azından 5 6 yıl kullanmak istiyorum. htc istemiyorum sanırım. ikinci ele kaçmadan ne alabilirim sizce? acil bir cevaba ihtiyacım var bende araştırıyorum sürekli bir yandan zaten. oyun oynamıyorum telefondan onuda belirteyim. hani zaman geçirmek için angry birds flm atarım tabi ama öyle max payne oynayım derdim yok. cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden. xperia sola ile xt720 arasında çok mu performans farkı olur? goldda %35 indirimli xperia arc s var 900 liraya ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 oy atanlar bir iki yorum belirtebilirse sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Galaxy S'in son çıkan türevlerine bak, mesela Samsung I9070 Galaxy S Advance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 920tl o telefon bütçesi 800 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakirabi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 samsung alda ne alırsan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 samsungu pek sevmiyorum bugün galaxy wondera baktım solanın yanında çok tırt bir telefon gibi geldi. s2ler flmda pahalı böyle. sola vatanda 800e inmiş işte indirimle 1060tan telefonuda baya beğendim ama son tereddütlerdeyim işte. bimekse gittim ee abi onlar teşhir ürünüydü bilmemne türkiyede 2 tane kalmış dedi. e dedim siteye neden yazmıyorsunuz %35 indirim yaparken teşhir ürünü olduğunu, ceva-b veremedi. öyle işte, 1-2 gün içinde almayı düşünüyorum ama bakalım. motorola neden bu kadar oy aldı bu arada işlemcisi ve rami solanın yarısı kadarken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 xaty said: Galaxy S'in son çıkan türevlerine bak, mesela Samsung I9070 Galaxy S Advance max 800 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 1 yıl uluslararası garantili galaxy nexus ya da 1-3 ay arası kullanılmış, temiz, görerek alabileceğin bir galaxy nexus'u kapayabilirsen 800'e koşarak al bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 xperia s ucuz gibi bence al gitsin PAMPA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 sola aldım, gayet memnunum şuan için, çok beğendim aleti :) 796 lira vatanda bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 ankete güvenmişsin tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 sola zaten u + 2 spec. o yüzden farketmiyor sola ya da u, tipini beğenmedim u'nun :) patide anketler böyle yürümüyor mu bu arada? en düşük olan doğru oluyor? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 u nun niye tipini beğenmedin aldığın solada unun tıpkısının bi boğum büyüğü tip açısından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 altındaki ışıklı olabilen saydam katman ve en altındaki dandik değiştirilebilir plastik hede yüzünden. too hairy n girly for me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar