orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Kafile albümlerinden sonra önünü açtığı Sad Vale ve İntizam-ı Kelam dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ba dum tıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 dinci olduktan sonra iş yapmaz oldu tırt bi adam ceza döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 tam dinci denemezde,yazdığı sözler Ceza'dan çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 tam bir dinci artık yapcak bişey yok sözleri önceden iyidi Sagopa Kajmer - Siktirin Gidin Sagopa Kajmer - Timar Hastanesi tek geçerim ama artık böyle bir adam değil... o yüzden yol alsın bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=0XTQWYQ4qQk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 şuan tasavvufi rap piyasası hareketli çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 DSGFSDgfsdagda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 söz konusuyla ilgilenmiyorum ama müzik konusunda her rapçi gibi cahil bir adam olduğunu söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 bu adamin bazi sarkilarini begeniyodum ben, bi ara hepisini dinlemek lazim yo yo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 orkyde said: şuan tasavvufi rap piyasası hareketli çünkü. mercan dedenin suçu bunlar hep... ama şuan rap yok bitti bunlar çıktı 00lerin başında orda kaldılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 imamizer said: söz konusuyla ilgilenmiyorum ama müzik konusunda her rapçi gibi cahil bir adam olduğunu söyleyebilirim. sagopa kajmere cahil demek gerçekten ciddi bir cehalet olur.araştirmanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 tmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Sagopa gibi bi adamın Sad gibi birini desteklemesi bence onun duruşunu bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 konuyu ibretle takip ediyorum. belirtmek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Theridone said: konuyu ibretle takip ediyorum. belirtmek istedim sebep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 raplol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 orkyde said: imamizer said: söz konusuyla ilgilenmiyorum ama müzik konusunda her rapçi gibi cahil bir adam olduğunu söyleyebilirim. sagopa kajmere cahil demek gerçekten ciddi bir cehalet olur.araştirmanı tavsiye ederim. jaz konusunda saçma sapan ve küçük gördüğü için böyle bi yorum ve düşünce normal bu adam için gerçekten ilk çıkışı iyidi sokak ağızı sağlamdı tam bir rapcıydı ama bişey oldu bozdu ve olmadı tekrar tekrarda aynı şeyi diyorum ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 rap business içerisinde yer alan bazı arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla bu adam dinci falan değilmiş. baya baya para kazanmak için kullanıyomuş bu olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 abi gerçekten rap,sapoga kaza filan dinleyenlar var. ben sadece sivas erzurum filan oralarda dinleniyor sanıyordum. şu televizyondaki kutu kutu anadolu programlarını izlemem lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 anam ne salladınız adama be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 adam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 adam; erkek kişi; birinin sözünü dinleyen, nazını çeken kimse, kayırıcı. birinin yanında ve işinde bulunan kimse; (belgisiz adıl yerine) herkes, kim olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 orkyde said: sebep 9 yıldır rap müzik dinliyorum çünkü. BPG'den önce tanıdım saqopa'yı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 yani bu yüzden ibretle takip ediyosun konuşmayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar