Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 senin burda işsizim diye zırlamanın ne yararı var
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 bana iyi geliyo demekki sana ne zararı var?
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 15 ay kadar. iş konusunda biraz fazla seçicic ve götü yayma konusunda çok ısrarcı olmamın da etkisi var tabi. ama tabi bunları burada konuşmayalım asdafsdf sen yaz işte dök içini. okuruz biz.
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 imamizer said: 15 ay kadar. iş konusunda biraz fazla seçicic ve götü yayma konusunda çok ısrarcı olmamın da etkisi var tabi. ama tabi bunları burada konuşmayalım asdafsdf sen yaz işte dök içini. okuruz biz.
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 maşallah burdaki herkes filozof tdk eleştiri uzmanı.çok gurur duydum.
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 orkyde said: bana iyi geliyo demekki sana ne zararı var? ilgi bekleyen boş muhabbet yapan tiplerden hoşlanmıyorum diyelim, e bu community de böyle tiplerin balonunu patlatmayı sever, ailecek severiz.
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 iarwain said: imamizer said: 15 ay kadar. iş konusunda biraz fazla seçicic ve götü yayma konusunda çok ısrarcı olmamın da etkisi var tabi. ama tabi bunları burada konuşmayalım asdafsdf sen yaz işte dök içini. okuruz biz. şair orada özel mesaj sistemine sesleniyor.
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ya arkadaşım ben burda ilgi görsem nolurr?görmesem nolur?neden kasıyosunki bu kadar?okuma geç yani illa laf sokucan egonu bi sallıcan di mi?
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 imamizer said: iarwain said: imamizer said: 15 ay kadar. iş konusunda biraz fazla seçicic ve götü yayma konusunda çok ısrarcı olmamın da etkisi var tabi. ama tabi bunları burada konuşmayalım asdafsdf sen yaz işte dök içini. okuruz biz. şair orada özel mesaj sistemine sesleniyor. bu şairde senin kötü niyetine sesleniyo o zaman
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 orkyde said: bana iyi geliyo demekki sana ne zararı var? orkyde said: ya arkadaşım ben burda ilgi görsem nolurr?görmesem nolur?neden kasıyosunki bu kadar?okuma geç yani illa laf sokucan egonu bi sallıcan di mi? sana iyi gelen şey , hemde umrunda olmayan birşey yani, ne istediğine karar verde gel konuşalım
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Cacik said: orkyde said: bana iyi geliyo demekki sana ne zararı var? orkyde said: ya arkadaşım ben burda ilgi görsem nolurr?görmesem nolur?neden kasıyosunki bu kadar?okuma geç yani illa laf sokucan egonu bi sallıcan di mi? sana iyi gelen şey , hemde umrunda olmayan birşey yani, ne istediğine karar verde gel konuşalım iyi geceleeeerrrrrr
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ayrıca bugünlerde sevgilimin saçma sapan rap beat ve sample dertleride beni boğmuş durumda.adama yapma desem asosyal mi olayım diyo yap desem dinlemiyosun sevmiyosun diyo.
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 oh bi an gerçekten gittin sandım.
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ha bi de insanlar çok bencil
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 başarılı fakelere hasret kaldı forum.
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 inanmakta başarmanın yarısıdır ayrıca
copry Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Gercekten cok seven insanlarda gurur yapabiliyor , oraya takildim ben. Genellemek yanlis bence yapmaz diye.
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 bu mu yani onca yazdığımdan?
Öne çıkan mesajlar