cantug Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Evet 1 Aylik ucretsiz veriyoruz. Mailini [email protected] a atan herkes Alabiliyor. Daha once atmis olanlara maillerini kontrol edebilirler Hediye Kodlari gonderilmis olmasi gerekir. mailinizi [email protected] a attiktan sonra Yapmaniz Gereken Panelden account acip Hediye ceki kodunuzu aktive ettikten sonra kullanima baslayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Serverlara Offical Açılışımızdan önce Genel Bakıma almış bulunmaktayız 12 saat boyunca servisimizden yararlanamayabilirsiniz. Ayrıca Mail ile Hızlı bir şekilde bug bildirimi yapanlar için teşekkür ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Bana hediye kodu geldi, teşekkürler. Yalnız sunucu listesi tabında bir sıkıntı var çalışmıyor sanırım, adresleri nasıl alabilirim? Ayarları ne şekilde yapmalıyım? Bunlar ile ilgili bir SS olsa iyi olurdu panelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Yav ben üye oldum,sonra üyelik bilgilerimle giriş yapamıyorum. Şifremi unuttum kısmında da gizli soru ve cavabı istiyor ama öyle birşey doldurmadım üye olurken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 cantug said: Serverlara Offical Açılışımızdan önce Genel Bakıma almış bulunmaktayız 12 saat boyunca servisimizden yararlanamayabilirsiniz. Ayrıca Mail ile Hızlı bir şekilde bug bildirimi yapanlar için teşekkür ederiz. Üstte dediğim gibi şuan Son Publish lerimizi yapmaktayız. Tamamlandığı zaman Burdan Haber vericem size özellikle. akşama muhtemel bitmiş olcak Çalışmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ben mail atmıştım ama bir şey gelmemiş. kaynadı heralde arada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 benim vpn sifre soruyo ve girmiyo hadi bakalim asdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 panele girdim hediye kuponunu girdim onaylandı kupon ama vpn için kullanıcı ekleme kısmı çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Bende panele girip hediye kodu ile hizmeti aldım. Panelde,hizmet paketinin altında: Secure Multi Platform VPN - Eco - Aylık Paket Yazıyor.Kullanıcı adı ve şifremle vpn e bağlanamıyorum ,hata veriyor.Bu arada vpn ayarlarında,authentication protocol(EAP) altında: Microsoft: Secured password(EAP-MSCHAP v2)(encryption enabled) seçili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 ben panele girdim, cikis o cikis dahada giremiyorum hediye kodu kismini falanda göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 VPN Çalışmamız devam etmektedir Yalnız şuan sistemler devrededir VPN accountlarınızı panelden açabilirsiniz herhangi bir sorununuzda bana ulaşmaktan çekinmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 ben giris yapamiyorum sifremle falan, sifremi unuttum kismi calismiyo sifreyide degistiremedim, bi el atsaniz username: korax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Korax said: ben giris yapamiyorum sifremle falan, sifremi unuttum kismi calismiyo sifreyide degistiremedim, bi el atsaniz username: korax Evet üye olduktan sonra profilinizi tamamlamanız gerekiyordu onun için. O yüzden tam olarak şifremi unuttum çalışmaz. Kullanıcı adınızın Baş harfi büyük ona dikkat edip tekrar denermisin Panele girmeyi Panele girdikten sonra VPN account açıp VPN ile bağlantı kurmayı deneyebilirsin. Tekrar olmazsa şifreni sıfırlarım. not: VPN account ile panel ayrı accountlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Giris yapabildim, kod ile aktivede ettim. Yalniz vpn icin hesap ekledim, sifre ile falan calismadi. Calismayinca hesabi kaldirdim, simdi tekrar hesap ekliyorum busefer "hesabiniz 1 kullanici ile sinirlidir" diyo ve hesap eklemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Ulaştım sana ÖM den Yeni accountu kullanırsın. Bunu Test edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Arkadaslar Sorun olursa suan icin direkt mail atabilirsiniz [email protected] a Onun disinda Sitede Live Help Yakinda Aktif olacaktir. Buradan Ozel Mesajlardan devamli ilglienemiyorum firmadaki diger arkadaslarda benim gibi size ayni ilgiyi gostereceklerdir. Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 mail attım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 bu olay devam ediyor mu hala acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Malesef suan icin Yeni almiyoruz Onumuzdeki ay tekrar acmayi dusunuyoruz Paticik uyeleri icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Cantuğ cpanel halen çalışmıyor. Ekleyemiyorum ve kullanamıyorum vpni. Yeni kayıt ekle butonu inaktif. basıyorum, nato mermer nato buton. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 cPanel ustunden VPN ? Iyiymis lan. Bi de WHMCS caksalar yanina tamam iste. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Rotweiler in bahsettigi cvpn CabukVPN Panel yani oyle kisatlmis cPanel ile bir iliskisi yoktur :) Rotweiler ozel olarak seni Editore devrediyorum o ilgilenicekmis seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ok mail bekliyorum. Ö.m.den de ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 aynı sorun bende de var, kullanıcı adı ve şifremle bağlanamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ben baglaniyorumda download yapamiyorum buseferde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar