Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Intel Extreme Master Sezon 7 - Gamescom

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benimde gordugum zerg hata yapmazsa toss zergu yenemio, en iyi ihtimal kitlenio oyun, ozamanda tossun en ufak hatasında zerg direk sonlandırabilio oyuınu ama zergun hatasında zerg geri cevirebilio oyunu
garip bi match up haline geldi
Mesaj tarihi:
https://twitter.com/mTwSuperNova/status/236874003933966336

"adam gosuymuş beyler" -SuperNova-

huun said:

kılığına tükürdüğüm, hem zerg oynuyor hem de maçtan sorna nası kodum hareketleri çekiyor.

çok komiksin yönetici kardeş
Mesaj tarihi:
Bir röportajda:

"Zergle çok fazla pratik yapmaya ihtiyacınız yok. Bir sefer kasıp çok üst düzeye çıkarsanız onu koruması kolay. Yeterki o sınırı aşın gerisi gelecektir."

2012 Dongraegu

Tsl4 turnuvasında JonnyREcco karşısında oyun sonu:

"Tebrik ederim zerg oynadığın için."

Quantic.Naniwa

Paticik forumları:

"Starcraft aleminin bayramı kutlu olsun beyler."

Oyman
Mesaj tarihi:
Mvp yensin lütfen. bir gün içersinde 2 zvzyi bu bünye kaldırmaz.

Yoo aslında zvzyi çok severdim. 1 drone fazlalığının fark yarattığı eski zvzleri. Queen buffından beri zevk almıyorum. En basitinden fungallar ve Infested terranlar ucusuyo kim ne yapıyo o yeşil yuvarlak toplar hangisinin karışıyor gidiyor.
Mesaj tarihi:
Vortix muhtemelen MVPnin ismi karşısında eziliyor. 2 defa 2k mineral varken maxlemeden girdi.
İlk oyunda ilk BL pushundan sonra 1 tane bile infestor basmadı.. Ki 2k gaz 0 mineraldeydi. 1-2 tane fungal dahi çok büyük fark yaratabilirdi. Muhtemelen 3 defa hellion run yedikten sonra oyununu toparlayamadı.
Tuhaf.
Mesaj tarihi:
paladinpala said:

yav. oo diil de... bi hydralisk vardı hani... o ne oldu?

ZvZ'lerde Hydra görebilirsin. Z'nin diğer matchup'larında Hydra çok yavaş kaldığından pek tercih edilmiyor.

HOTS ile beraber gelecek özelliklerden birinde Hydra'ya movement speed var.
  • Yeni Oluştur...