seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 neden böyle olduğunun basit bir cevabı vardır kesin ama bi fikrim yok benim. zaten retail sürüm olarak gelmiyo muyuz dünyaya doğduğumuzda? çünkü çok genel bi şey bu çocukken sarışın olup büyüyünce esmerleşme olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Büyük hayallerim vardı 1. sınıfa kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 atayistler hadi bunu da açıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 haydi atayistler bunu da açıklasın >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 tüh be saniye farkıyla kaçırmışım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 http://mobil.cappy.com.tr/images/pb12.png beslnemeyle ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 melanositler immatüritesiyle ilgili. çocukken herşey gibi "esmerleştiren" pigment melanin üretimi de yetersiz oluyor. zamanla geninizde yazılana göre üretiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 güneş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 valla kucukken bana sarı pipi dendigini hatırlıyorum. hala acık renkli saclarım ama sarı pipi denecek kadar degil artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Genlerimizde birden fazla renk ile alakali segment var. Bunlar da hayatimizda farkli donemlerde aktive oluyorlar. Sacimizin rengine etki eden melanin pigmentinin 2 cesidi var, eumelanin , pheomelanin eu koyu renkler icin, pheo sari turuncu ve kizil icin, iki cesidin aktivasyonu ve birbirlerine oranlari herkesin sacinin unique rengini belirliyor. kimi zaman digeri aktive olmadigi veya cok az oldugu icin uc renkler ortaya cikiyor; beyaz-sari, siyah gibi. grilesmesi sureci ise melanin uretiminin azalmasi veya yok olmasi yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 mardox said: melanositler immatüritesiyle ilgili. çocukken herşey gibi "esmerleştiren" pigment melanin üretimi de yetersiz oluyor. zamanla geninizde yazılana göre üretiliyor. bunun üstüne komikli bişey yazılmaz artık "hayır immatüriteyle alakasız yok tamamen fonksiyonel denkleşmeyle ilgili bişey" falan diye inatlaşacak varsa gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Evet bu çocuk benim asdf. Esmer sayılmam şu an ama ilkokul 1 bariz sarışın fotoğraflarım var yani. Saçlar ince telli sapsarı felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ben küçükken sarışınmışım ecesu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 bende küçükken sarışınmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ben küçükken çok tombulmuşum böyle yanaklarım elma gibiymiş sonra sigaraya falan başladık böyle olduk işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Saeros said: mardox said: melanositler immatüritesiyle ilgili. çocukken herşey gibi "esmerleştiren" pigment melanin üretimi de yetersiz oluyor. zamanla geninizde yazılana göre üretiliyor. bunun üstüne komikli bişey yazılmaz artık "hayır immatüriteyle alakasız yok tamamen fonksiyonel denkleşmeyle ilgili bişey" falan diye inatlaşacak varsa gelsin ders çalışmaktan beyin ciddi moda bağlamış :) he deyip geçin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ahah yok yav bence süper bi bilgi, takılıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ben gittikçe sarariyorum onu napcaz 4 ayki saçlarımla şimdiki arasında 4ton fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Asıl bir erkek olarak, 4 ton farkı bilmeni napıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 KHaRoN said: Genlerimizde birden fazla renk ile alakali segment var. Bunlar da hayatimizda farkli donemlerde aktive oluyorlar. Sacimizin rengine etki eden melanin pigmentinin 2 cesidi var, eumelanin , pheomelanin eu koyu renkler icin, pheo sari turuncu ve kizil icin, iki cesidin aktivasyonu ve birbirlerine oranlari herkesin sacinin unique rengini belirliyor. kimi zaman digeri aktive olmadigi veya cok az oldugu icin uc renkler ortaya cikiyor; beyaz-sari, siyah gibi. grilesmesi sureci ise melanin uretiminin azalmasi veya yok olmasi yuzunden. bu melanin uretiminin azalmaması icin bi yontem yok mu ya. genc yasta beyaz sayısı baya arttı benim kafada :) gerci belli olmuyo pek. ama siyah olsaydı saclarım canım sıkılırdı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 benim saçlarım ölü kahverengi siyah sakallarım kızıl kaşlar petrol siyah kollarım bacaklarımdaki kıllar sarı gögsümün ortası hafif kızıl geri kalanı simsiyah apış aram kahverengi göt kıllarını bilmiyorum her renk var bendede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Ben veletken kıvırcık sarı saçlı, mavi gözlüydüm. Şimdi kumral düz saçlı yeşil gözlüyüm. Bildiğin mutasyona uğradım gibi bişi oldu. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Ben de 4 yaşına kadar sarı pipi 4-8arasi kumralimsi şimdiyse kara kobra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ben de küçükken zebraymışım sonra geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ben küçükken 25 santimmiş. şimdi düşün ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar